Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μπράβο παιδιά!!

Η Εθνική πόλο των ανδρών σημείωσε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν και με 20-2 επί της Τουρκίας εξασφάλισε θέση στην 6άδα και στο προολυμπιακό.

Μπράβο παιδιά!
Ο στόχος επετεύχθη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις έξι κορυφαίες ομάδες της γηραιάς ηπείρου, κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο θα διεκδικήσει τον προσεχή Απρίλη την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά στο Έντμοντον, αλλά σφράγισε τη συμμετοχή της στο επόμενο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης το 2014, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013 στη Βαρκελώνη.
Η αναμέτρηση με την Τουρκία για την 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου δεν αντέχει σε κριτική. Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η ελληνική ομάδα, κατάφερε από την έναρξη του αγώνα να ελέγξει τον ρυθμό και να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Αυτό που απασχολεί πλέον τους διεθνείς μας είναι το ματς με την Ουγγαρία το Σάββατο (21/1) και αυτό με την Ιταλία την προσεχή Δευτέρα (23/1).
Τα οκτάλεπτα: 1-0, 6-0, 4-2, 9-0
ΕΛΛΑΔΑ (Ντράγκαν Άντριτς): Καραμπέτσος (Τσαλκάνης), Μυλωνάκης 3, Μιράλης 4, Κοκκινάκης, Δελακάς 1, Θεοδωρόπουλος 3, Αφρουδάκης Χρ. 2, Ντόσκας, Αφρουδάκης Γ. 3, Φουντούλης Ι. 3, Μουρίκης 1, Βουλγαράκης
8/12 π/π, 3/3 πέναλτι, 1 φουνταριστός, 1 περιφέρεια, 7 κόντρα
ΤΟΥΡΚΙΑ (Σινάν Τουρούνς): Σεζέρ, Μπάλτα, Μπιγίκη, Οκμάν, Γκουνκούτ, Κοσκούν, Χαντάλ, Ακιάρ, Γκεντίκ, Τουνσέρ, Γιλμάζ, Τσαγκατάι 2, Γενιγκούν
2/5 π/π
Διαιτητές: Πέρις (Κροατία), Ντίτκο (Βρετανία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: