Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Φοβερές κατηγορίες για Κούπερ!

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετοί μήνες από όταν το όνομα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ μπλέχτηκε σε σκάνδαλο στημένων αγώνων, ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός δεν λέει να ξεμπλέξει! To αντίθετο μάλιστα..Ενα από τα πολλά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου που αφορούν την εμπλοκή του Κούπερ με τα τη μαφία
Οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο που επικαλείται «πηγές» από την εισαγγελία της Νάπολης, ο πρώην προπονητής του Αρη φέρεται να έχει εισπράξει 200 χιλιάδες ευρώ από την ιταλική μαφία (σ.σ. από την οργάνωση «Καμόρα» ), προκειμένου να δώσει τα αποτελέσματα τεσσάρων αγώνων! Πιο συγκεκριμένα, ο νυν τεχνικός της Ορντουσπόρ φέρεται να έδωσε δύο αποτελέσματα για το ισπανικό πρωτάθλημα και άλλα δύο γι αυτό της Αργεντινής, ωστόσο σε κάποιο από αυτά δεν έπεσε μέσα. Κάτι που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό διόλου δεν άρεσε στην μαφία της Νάπολι η οποία και έχασε ένα μεγάλο ποσό από το στοίχημα.

Ετσι στη συνέχεια οι άνθρωποι της μαφίας φέρεται να απείλησαν τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ (σ.σ. τον κατηγόρησαν για προδοσία) με τις ιταλικές αρχές έχουν στα χέρια τους ηχητικό υλικό από το οποίο προκύπτει ότι πράγματι ο Αργεντινός προπονητή δέχθηκε απειλές!
Μάλιστα ο Κούπερ παραδέχθηκε στις Αρχές ότι πήρε κάποια χρήματα από Ναπολιτάνους, τα οποία όμως υποστήριξε πως ανήκαν στην πεθερά του (σ.σ. η οποία ζει στην Αργεντινή) και προορίζονταν για την ανακαίνιση του σπιτιού του.
Το τι θα γίνει στην υπόθεση, αναμένεται με εξαιρετική αγωνία και ενδιαφέρον τους προσεχείς μήνες και το αν και κατά πόσο ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ εμπλέκεται πράγματι σε ένα τέτοιο σκάνδαλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: