Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

''Υπάρχει λύση για την ΑΕΚ''

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόταση για την αντικατάσταση του Αδαμίδη, το όνομα του οποίου θα αποκαλύψουν στη ΓΣ της 3ης Φλεβάρη! Τόνισε πάντως ότι το πρόσωπο που θα προτείνει η Original 21 είναι τίμιο και αναγνωρίσιμο από τον κόσμο της ομάδας.

''Υπάρχει λύση για την ΑΕΚ''
«Η χρονική περίοδος Αδαμίδη τελείωσε», ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Χατζηχρήστου, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της ΑΕΚ για να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος της Ένωσης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ Fm όπου αποκάλυψε πως ήδη υπάρχει μία πρόταση για την αντικατάσταση του Αδαμίδη, εφόσον ο 37χρονος δικηγόρος παραιτηθεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δ. Χατζηχρήστου:
Για τις αιχμές Αδαμίδη: «Αυτό είναι μια παλιά ιστορία. Είναι ένα διαχρονικό επιχείρημα του Σταύρου. Έχω εξηγήσει επανειλημμένα ότι δεν θέλω να αναλάβω. Μου το έχει προτείνει άλλες φορές σοβαρά, άλλες για πλάκα, άλλες μεταξύ σοβαρού και αστείου. Η ουσία είναι ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Διότι όταν αγαπήσαμε την ΑΕΚ, είχαμε έναν πρόεδρο που δεν θα άφηνε ποτέ την ομάδα να φτάσει σε αυτό το σημείο και δεν θα το έκανα αυτό. Δεν θα ήθελα να ταυτίζεται η παρουσία του προέδρου της ΑΕΚ με εμένα».
Για την διάδοχη κατάσταση: «Δεν θα βγάζαμε ανακοίνωση αν δεν είχαμε στο μυαλό μας κάτι για την επόμενη μέρα. Δεν είμαστε από αυτούς που λέμε να φύγει κάποιος όταν δεν έχουμε κάτι άλλο από πίσω. Η 3η Φλεβάρη είναι κοντά. Το πρόσωπο αυτό θα είναι τίμιο, αγνό και αναγνωρισμένο από τον κόσμο της ΑΕΚ. Γιατί να διαχειρίζεται ο Αδαμίδης τα χρήματα που υπάρχουν και να μην τα διαχειρίζεται κάποιος άλλος κοινός αποδεκτός;
Είναι δυνατόν να έχει την οικονομική επιφάνεια; Η οικονομική επιφάνεια κάποιου που θα βγάλει την ΑΕΚ από τα σκατά, είναι μόνο η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Επισημαίνω στον κάθε αγνό Ενωσίτη, είμαστε αυτοί που στηρίξαμε τον Αδαμίδη όσο κανέναν άλλον και όχι επειδή τον ξέραμε από μικρό παιδί. Η χρονική περίοδος του Αδαμίδη τελείωσε. Αν θα υπάρξει επόμενη μέρα, ο Αδαμίδης θα μπορεί να βοηθήσει από κάποιο άλλο πόστο. Αν δεν υπάρξει επόμενη μέρα, τότε θα ξημερώσει μία νέα μέρα. Την συγκεκριμένη στιγμή κανένας τεχνοκράτης δεν μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Πιθανότατα να αποδειχθεί και αυτή η επιλογή αποτυχημένη. Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο;»
Για το αν με βάση τα όσα είπε το πρόσωπο αυτό είναι ο Θωμάς Μαύρος: «Μπορεί να είναι και ο Θωμάς ο Μαύρος. Εμένα η δουλειά μου είναι να βρεθεί κάποιος την 3η Φλεβάρη για να μην υπάρξει κενός εξουσίας και υπάρξουν προσφυγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: