Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Άσ’ το για… Φαβάλι φορά!!


Άσ’ το για… Φαβάλι φορά!
Παρόλο που προηγήθηκε και γενικώς έδειχνε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό μετά το τελικό 1-1.

Ο Φαβάλι ήταν εκείνος που ισοφάρισε για τους Βοιωτούς το υπέροχο γκολ του Γιαννιώτα και οι «κίτρινοι» θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κόρμπο στις καθυστερήσεις του ματς.



Μπορεί ο Λεβαδειακός να μπήκε πιο «ψαγμένος» στον αγωνιστικό χώρο αλλά μόλις πέρασε το πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης σήκωσε κεφάλι και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι Βοιωτοί πρόλαβαν και έχασαν μια καλή ευκαιρία με το Ναπολεόνι να σουτάρει από διαγώνια θέση αλλά ο Βελλίδης έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.

Η συνέχεια όμως ήταν «κίτρινη». Ο Άρης πίεζε και την πρώτη του καλή ευκαιρία την είχε στο 21’ όταν και ο Μίσελ δεν πρόλαβε από κοντά να βρει την μπάλα με προβολή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου. Στο 25’ ο Μίσελ βρέθηκε φάτσα με το τέρμα στο ύψος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο αφού κατέληξε εκατοστά άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Νέτο τροφοδοτήθηκε έξυπνα από τον Ούμπιντες αλλά το πλασέ που έκανε εξουδετερώθηκε από τον Κυριακίδη. Στο 35’ όμως, ο Καπετάνος πάσαρε στον Γιαννιώτα που «μπούκαρε» στην περιοχή και με αριστοτεχνικό πλασέ έκανε το 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό διατεθειμένο να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Άρης οπισθοχώρησε χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο και μόλις στο 48’ ο Ζησόπουλος έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει για τους Βοιωτούς αλλά η κεφαλιά που πήρε έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς βγήκε λίγο άουτ. Στο 54’ όμως, ο ίδιος παίκτης αποφάσισε να σεντράρει στον Φαβάλι, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-1.

Το ματς από εκεί και πέρα είχε σημάδια... ροντέο. Πάνω κάτω η μπάλα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν παθιασμένα για να πάρουν τον τρίποντο της νίκης. Ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έφτανε κοντά στην εστία του Βελλίδη αλλά κάπου εκεί τα χάλαγε μια φορά ο Βασιλείου, άλλη ο Παπαδόπουλος που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Λεβαδειακού κι άλλη με τον Ζαουί. Ο Άρης έγινε επίσης επικίνδυνος, μία με τον Καπετάνος που αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά έπειτα από ωραία σέντρα του Ούμπιντες αλλά ο Κυριακίδης φώναξε «παρών» και την δεύτερη με τον Ούμπιντες που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αφού πήρε το ριμπάουντ από καλή εκτέλεση φάουλ του Μίσελ.

Στο 74’, ο Λαζαρίδης αποβλήθηκε (κάπως άδικα είναι η αλήθεια) και ο Άρης για ακόμα ένα ματς έπαιξε με παίκτη λιγότερο (τρίτο συνεχόμενο). Ο Λεβαδειακός αν και πίεσε στο διάστημα αυτό δεν έκανα μια ευκαιρία ουσιαστική αλλά το φύλαγε για το τέλος. Κόρνερ για τους Βοιωτούς, αναμπουμπούλα στην άμυνα του Άρη, ο Κόρμπος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από πολύ κοντά. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ματς.




Λεβαδειακός (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας (79’ Ζαουί), Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι (66’ Σουμπίνιο), Φαβάλι, Βασιλείου, Πόποβιτς (66’ Παπαδόπουλος)

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Αλεξίου, Μεντί, Μελισσάς

Άρης (Ε. Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρης (58’ Κατίδης, 90’ Σολτάνι), Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Ούμπιντες, Λαζαρίδης, Πρίττας, Ακόστα (78’ Παπαζαχαρίας)

Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Τριανταφυλλάκος, Κοτσώνης, Τσουκάνης.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: