Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μερικά κόλπα για περισσότερο και καλύτερο σεξ!!

1)Θυμηθείτε τη συλλογή με τα κρασιά σας!
Γνωρίζετε πολύ καλά πως δύο ποτηράκια κρασί κάθε βράδυ μετά το φαγητό, κάνουν πολύ καλό στην καρδιά σας. Μια μελέτη, όμως, που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία, απέδειξε, πως είναι και αφροδισιακό.


Μερικά κόλπα για περισσότερο και καλύτερο σεξ
Οι ερευνητές διαπίστωσαν, πως οι γυναίκες που έπιναν, δύο ποτήρια
κόκκινο κρασί την ημέρα, ήθελαν πιο συχνά σέξ και είχαν και ήταν και πιο υγρές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, απο τις γυναίκες που δεν έπιναν καθόλου.
Αυτό συμβαίνει, λένε οι επιστήμονες εξ αιτίας των πολυφαινόλων που περιέχονται στο κρασί και οι οποίες συμβάλλουν στη βελτίωση της ροής του αίματος στη συγκεκριμένη περιοχή.
2)Πάρτε μαθήματα κωμωδίας!
Το χιούμορ, εξιτάρει τις γυναίκες, καθώς δείχνει έναν άντρα ευφυή, ευρηματικό και με φαντασία. Μια μελέτη στη Γαλλία, διαπίστωσε, πως όταν ένας άντρας πλησιάζει μια γυναίκα, αφού προηγουμένως έχει αστειευτεί με τους φίλους του, έχει 43% πιθανότητα να πάρει τον αριθμό της. Γενικά, το γέλιο πάντα κερδίζει το "ασθενές φύλο" οπότε θα ήταν καλό να πάρετε κανένα μάθημα, ώστε να βελτιώσετε την αίσθηση του χιούμορ σας και να σκέφτεστε και πιο γρήγορα.

3)Οργανώστε ένα Σαββατοκύριακο μόνο με άντρες για εσάς και μόνο για γυναίκες για αυτήν!
Μερικές φορές, ιδίως στις μακροχρόνιες σχέσεις, χρειάζεται να περάσετε λίγο χρόνο χωριστά για να ..αναζωπυρωθεί το πάθος σας. Σε μια μελέτη στο Παναπιστήμιο του Τέξας, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ακριβώς πρίν ξαναβρεθούν οι γυναίκες με τα αγόρια τους, μετά απο ένα μικρό διάλειμμα, τα επίπεδα τεστοστερόνης έιχαν φτάσει στα ύψη. Η ορμόνη αυτή, βρίσκεται και στις γυναίκες αλλά σε χαμηλότερα επίπεδα απο ότι στους άντρες, ωστόσο, είναι ουσιαστική και απαραίτητη για τη σεξουαλική τους διάθεση. Αποχωριστείτε, λοιπόν, για λίγο τη σύντροφό σας και όταν την ξαναδείτε θα θυμηθείτε τα πρώτα καυτά βράδια μαζί της..


4)Μάθετε να αγαπάτε το λιπαντικό!
Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα μόνο το 25% των ανδρών, κάνουν χρήση του λιπαντικού, κατά τη διάρκεια του σέξ. Όλοι θέλετε να πιστεύετε πως οι δεξιότητές σας στο σέξ είναι επαρκείς και καθιστούν το λιπαντικό περιττό. Ωστόσο, μια άλλη μελέτη αποκάλυψε πως όσο καλός και αν είναι ο σύντροφος στο κρεβάτι, οι περισσότερες γυναίκες με μια μικρή ποσότητα λιπαντικού απολαμβάνουν καλύτερα το σέξ και φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό.
 
5)Αφήστε τη να τελειώσει πρώτη!
Βασικός στόχος ανδρών και γυναικών, όταν κάνουν σέξ, είναι να φτάσουν σε οργασμό. Μια Βρετανική μελέτη, έδειξε πως οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να ολοκληρώσουν κατα τη διάρκεια των προκαταρκτικών, παρά κατα τη διάρκεια της διείσδυσης. Συνεπώς, δώστε βάση στο να τη διεγείρετε με τα χέρια σας, με το στοματικό σέξ ή με τη βοήθεια ερωτικών παιχνιδιών, για να φτάσει σε οργασμό και να σας το "ανταποδώσει" μετά...

  πηγή: sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: