Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

"Ψωνίζει" από την... πρώην ο Μασάδο;

Παίκτες τους οποίους γνωρίζει από τη Βιτόρια Γκιμαράες, τελευταία ομάδα που προπόνησε, θέλει να φέρει στον Άρη ο Μανουέλ Μασάδο σύμφωνα με την ιστοσελίδα guimaraesdigital.com.

"Ψωνίζει" από την... πρώην ο Μασάδο;
«Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στην πόρτα της εξόδου της Βιτόρια Γκιμαράες, όπως είναι οι περιπτώσεις των Ροντρίγκο Ντεφέντι και Τιάγκο Ταρζίνο. Ο Άρης του Μασάδο θα ενδιαφερόταν για να πάρει τους δύο παίκτες», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Ο Τιάγκο Ταρζίνο είναι Πορτογάλος, 26 χρόνων επιθετικός που παίζει κυρίως στα αριστερά και έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές Κ20 και Κ21 της Πορτογαλίας, έχοντας 100 συμμετοχές με 15 γκολ με την Γκιμαράες. Έχει επίσης αγωνιστεί στην Μανίσασπορ και την Ράντερσ στη Δανία.Φέτος έχει εννιά συμμετοχές και κανένα γκολ.
Ο Ροντρίγκο Ντεφέντι είναι ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο κεντρικός αμυντικός της Γκιμαράες, 26 χρόνων επίσης, ο οποίος έχει περάσει από Τότεναμ, Ρόμα και Αβελίνο αλλά φέτος στη Γκιμάράες δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μασάδο θα ήθελε να φέρει και τον 26χρονο βραζιλιάνο αμυντικό μέσο Ρέναν που όμως θα επιστρέψει στην Βραζιλία.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: