Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Δόξα σοι, Δόξα, δόξα σοι!!

Τελικά, ποιον αβαντάρει η διαιτησία στην Ελλάδα; Ποια ομάδα είναι ο φόβος και ο τρόμος; Ποια έχει την δύναμη για να παίρνει τα σφυρίγματα και μπροστά της όλοι οι άλλοι είναι νάνοι; Η απάντηση είναι απλή!

Δόξα σοι, Δόξα, δόξα σοι!
Η Δόξα Δράμας είναι η πιο δυνατή ομάδα! Δεν ξέρουμε τι κάνει ή δεν κάνει στο παρασκήνιο. Αυτό που είναι φως φανάρι είναι ότι έχει για μπρέκφαστ τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη και τον Παναθηναϊκό του Βαρδινογιάννη και των Αράβων.
Παίζει η Δόξα με τον Ολυμπιακό στο "Καυτανζόγλειο" και στο φινάλε ο επόπτης κόβει τους ερυθρόλευκους με δυο τζάμπα οφσάιντ. Δυο οφσάιντ που δεν ήταν, δηλαδή. Και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού άρχισαν να φωνάζουν μετά το τέλος του αγώνα. Όπως και οι κόκκινες εφημερίδες. Τους ...έσφαξαν. Δεν είναι, δηλαδή, ότι η ομάδα τους ήταν για κλάματα. Δεν είναι ότι ο Ολυμπιακός σε εκείνο το παιχνίδι δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Η διαιτησία έφταιγε που σφύριξε υπέρ της Δόξας.
Στο ματς της Δόξας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είχαμε μια από τα ίδια. Ισοφάριση στα οφσάιντ με τον Ολυμπιακό. Πόσα οφσάιντ κόπηκαν για τους ερυθρόλευκους με την Δόξα; Δυο. Δυο γιαλαντζί φάσεις οφσάιντ γίνανε στο α’ μέρος και για τον Παναθηναϊκό, που εμφανιζόταν αδικημένος (αν και ο ίδιος επόπτης στο β΄ μέρος έκοψε με τον ίδιο τρόπο μια κόντρα της Δόξας). Μετά ο Παναθηναϊκός γκρίνιαξε στον Μήτσιο και για κάτι βουτιές στην περιοχή...
Επί της ουσίας; Πάλι μίλησε η δύναμη της Δόξας στην διαιτησία! Δεν φταίει ότι ο Τοτσέ για να βάλει γκολ πρέπει να κάνει ευχέλαιο. Δεν φταίει ότι ο Παναθηναϊκός στο α’ μέρος για να κάνει μια φάση έπρεπε να περάσει κανένα τέταρτο. Η διαιτησία έπαιξε Δόξα! Κι αν στο φινάλε ο Κατσουράνης δεν έσωνε τον Παναθηναϊκό, τότε ο Γόντικας θα γκρίνιαζε κι αυτός, όπως έκανε ο Σάββας για το ματς με τους Δραμινούς.
Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από Δράμα μεριά, για να κοπεί ο βήχας από τους διαιτητές στους δυο αιώνιους, που είναι ...κατάφωρα αδικημένοι.
Εντάξει, πλάκα κάνουμε… Πόσο πλάκα, όμως; Πολύ ή λίγο; Δεν θέλει, πάντως, και πολύ να μας πούνε οι αιώνιοι ότι η Δόξα κρατάει τα γκέμια στην διαιτησία, για να δικαιολογήσουν τα δικά τους αδικαιολόγητα που τους βγαίνει η ψυχή για να κερδίσουν (και αν...) τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: