Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

"Μεθοδευμένο σχέδιο να ρίξουν τον Άρη!"

Για μεθοδευμένο σχέδιο κάποιων να ρίξουν τον Άρη κατηγορία κάνει λόγο με ανακοίνωση που εξέδωσε ο "Super 3".
"Μεθοδευμένο σχέδιο να ρίξουν τον Άρη!"
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Δεν πρόλαβε «να στεγνώσει το μελάνι» από τότε που αναφερόμασταν στη «φούσκα της κάθαρσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου και ήρθε ακόμα μία τρανή απόδειξη περί τούτου, δυστυχώς και πάλι με θύμα την αγαπημένη μας ομάδα, την οποία εκτός όλων των άλλων, βρίσκουν και «μπόσικη» σε όλα αυτά.
Πέρα από το γεγονός του διπρόσωπου (στα όρια των... πυλών του ανεξήγητου!) ΑΡΗ στη Λιβαδειά, ο οποίος στο πρώτο μέρος μάς έκανε και πάλι «να τρίβουμε τα μάτια μας», αλλά στο δεύτερο παρουσίασε ξανά τα γνωστά σημάδια σήψης, η νέα απώλεια βαθμών (1-1) ήρθε ελέω διαιτησίας, αυτή τη φορά με «εκπρόσωπο» τον (έως τώρα άγνωστο, αλλά από εδώ και πέρα «γνωστό») Κομίνη.
Πλέον, η μέθοδος είναι γνωστή. Για να σταματήσουν τον ΑΡΗ, κάνουν το εξής «τόσο απλό»: Αφήνουν τους αντιπάλους να βαράνε, να κλοτσάνε, να πιάνουν την μπάλα με τα χέρια, να διαμαρτύρονται χωρίς καμία τιμωρία και από την άλλη, στήνουν τον ΑΡΗ στη γωνία, με κάρτες με τις οποίες γελάνε και τα τσιμέντα και, εντέλει, με ανύπαρκτες αποβολές, που εκτός του ότι δίνουν αριθμητικό πλεονέκτημα στους αντιπάλους μας, αφαιρούν «όπλα» από τον ΑΡΗ και για τα επόμενα ματς!!! Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση!!!
Μέχρι και κάρτα σε... λάθος άτομο (του Λεβαδειακού) δόθηκε, για να μην αποβληθεί με δεύτερη κάρτα αυτός που έκανε το σκληρό φάουλ πάνω στον Γιαννιώτα και είχε ήδη «κιτρινιστεί»!!! Και, ω! του θαύματος, ο συγκεκριμένος παίκτης βγήκε λίγο μετά αλλαγή... όπως κάποτε είχαμε δει στο Χαριλάου, με τις «προτροπές» Ζωγράφου στον πάγκο του ολυμπιακού!!!
Χώρια που σε μια ομάδα τόσο «άνευρη» (δυστυχώς!!!) όσο η δική μας, κάτι που δεν διαπιστώνουμε ότι ισχύει μόνο εμείς, αλλά και οι περισσότεροι που την παρακολουθούν, πραγματικά δεν γίνεται έως τώρα στη σεζόν να έχουν βγει 7 κόκκινες (!!!!).

Από όλα αυτά που βλέπουμε, ειδικά το τελευταίο διάστημα, δεν μπορεί να βγει άλλο συμπέρασμα, πέρα ότι μιλάμε για ένα μεθοδευμένο σχέδιο να ρίξουν τον ΑΡΗ (!!!), όπως το 2004-05 και η μεθόδευση αυτή γίνεται από το κύκλωμα που υποτίθεται πως «καθάρισε», αλλά, τελικά… ισχυροποιήθηκε!!!
Για αυτό και «κραυγάζουμε» συνεχώς για ανάγκη στήριξης της ομάδας, για αυτό και την Κυριακή (22/1, 15:00) θα δώσουμε μαζικό παρόν στην αναμέτρηση με τη Δόξα στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου πάση θυσία να φτάσουμε στο «τρίποντο» της νίκης!!!
Όσο, δε, για τη συμπεριφορά του Κατιδάκου, ας καθίσει καλά, γιατί τα μυαλά μας είναι ήδη γυρισμένα και αυτός έτσι τα γυρνάει ακόμα πιο πολύ...!!!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: