Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τζόκοβιτς καλεί Ναδάλ!!

Συνεπής, όπως πάντα, στα ραντεβού του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 3-2 του Άντι Μάρεϊ, σε ένα συγκλονιστικό ματς στη Μελβούρνη και θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στον Ράφα Ναδάλ.
Τζόκοβιτς καλεί Ναδάλ!
Μεγάλη "μάχη" στο Rod Laver Arena με τον Σέρβο να εξασφαλίζει έπειτα από πέντε ώρες τη μεγάλη νίκη-πρόκριση στις λεπτομέρειες απέναντι σε έναν εκπληκτικό Άντι Μάρεϊ, ο οποίος προηγήθηκε με 2-1, ενώ στο τελευταίο σετ έκανε το 5-5 από 5-3, έχασε όμως την ευκαιρία να φτάσει σε μια μεγαλειώδη νίκη, αφού ο μέγας "Νόλε" είχε τις απαντήσεις για να πανηγυρίσει τελικά με 6-3, 3-6, 6-7, 6-1, 7-5.
Δίνοντας και τη φετινή περίοδο συνέχεια στις εξωπραγματικές εμφανίσεις του, ο Τζόκοβιτς βρέθηκε αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο, απέδειξε όμως ότι αυτή τη στιγμή παραμείνει ο κορυφαίος τενίστας.
Την Κυριακή (29/1) θα υπερασπιστεί τα κεκτημένα του κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος μια μέρα νωρίτερα είχε θέσει εκτός τον Ρότζερ Φέντερερ με 3-1, στοχεύοντας να επαναλάβει την εκπληκτική χρονιά του 2011 με 10 τρόπαια, εκ των οποίων τα 3 Γκραν Σλαμ και τα 5 Masters.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: