Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Κράξιμο Μπόλονι σε Δώνη!!

"Δεν έχω φτύσει ποτέ στη ζωή μου. Όποιος το ισχυρίζεται λέει ψέμματα", σχολίασε ο Ρουμάνος τεχνικός, για όσα είπε ο πρπονητής του Ατρόμητου μετά το παιχνίδι Κυπέλλου στην Τούμπα.
Κράξιμο Μπόλονι σε Δώνη!
Ο Λάσλο Μπόλονι έκανε δήλωση στο σάιτ του ΠΑΟΚ για όσα του καταλόγισε ο Δώνης μετά την αναμέτρηση Κυπέλλου του ΠΑΟΚ εναντίον του Ατρόμητου και σχολίασε αναλυτικά:
"Θα ήθελα χωρίς πολλές λεπτομέρειες να ξεκαθαρίσω το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου.
Καταρχήν, όπως είπα και στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, ήταν μια στιγμή μεγάλης στενοχώριας και εκνευρισμού για εμάς, που χάσαμε έναν αγώνα που μέχρι 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του θεωρούσαμε πως «τον έχουμε στην τσέπη». Στην ίδια συνέντευξη τύπου μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο και τους παίκτες του, γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι έχουν πολύ καλό επίπεδο κι έκαναν έναν αγώνα γεμάτο αποφασιστικότητα στην Τούμπα.
Αν υπάρχει ένα πράγμα το οποίο σιχαίνομαι, είναι να φτύνω και να με φτύνουν. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ενδεχομένως να έχω κάνει άλλα άσχημα πράγματα, αλλά ποτέ αυτό. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, λέει ψέμματα.
Είναι αλήθεια ότι απώθησα τους παίκτες του Ατρομήτου να πάνε προς τη μεριά τους των αποδυτηρίων, καθώς έξω από τα δικά μας υπήρχε μεγάλος συνωστισμός και ένταση, καθώς υπήρχαν και οι αποδοκιμασίες και η πίεση των δικών μας φιλάθλων από τον αγωνιστικό χώρο και τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Κατά τη γνώμη μου δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για φιλοφρονήσεις των αντιπάλων ποδοσφαιριστών, που δεν γνώριζα για ποιόν λόγο βρίσκονταν έξω από τα δικά μας αποδυτήρια προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο συνωστισμό.
Την ίδια «ευγενική» συμπεριφορά από τους αντιπάλους μας, δεν την αισθάνθηκα ούτε από τους ποδοσφαιριστές, ούτε από το τεχνικό επιτελείο στον τρόπο που διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή, προκαλώντας του πίεση, ακόμη και στη διάρκεια της ανάπαυλας που δεν τον άφηναν να μπει στα αποδυτήριά του. Ούτε νομίζω ότι είχαν τόσο ευγενικές διαθέσεις μετά τον αγώνα πρωταθλήματος, τον οποίο είχαμε την τύχη να κερδίσουμε εμείς.
Επαναλαμβάνω ό,τι είπα και στη συνέντευξη τύπου ότι μαθήματα συμπεριφοράς δεν μπορώ να δεχτώ από κανέναν. Πρέπει να αναγνωρίσω ότι τα λόγια του προπονητή του Ατρόμητου ήταν πολύ έξυπνα, όπως συμβαίνει κάθε φορά μετά από νίκη της ομάδας σου. Παραδέχομαι ότι διάλεξε σωστή στιγμή για να μιλήσει για τους ξένους προπονητές, να τους κάνει μαθήματα ηθικής και να θίξει τα οικονομικά θέματα σε μια δύσκολη στιγμή. Ήταν πονηρό από την πλευρά του. Πιστεύω όμως ότι δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσει στους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας του. Πιστεύω αντίθετα ότι η πραγματικά πολύ καλή δουλειά του είναι καλύτερη διαφήμιση για τον ίδιο απ΄ ότι τα πονηρά του λόγια.
Θα ήθελα πάντως να τον ευχαριστήσω για τις προτροπές του, να σεβαστώ τον μεγάλο σύλλογο στον οποίο βρίσκομαι, αλλά αυτές τις πληροφορίες τις γνωρίζω από πολύ πολύ παλιά. Από την πλευρά μου, μετά από αυτήν την ανακοίνωση, το θέμα θεωρείται λήξαν και θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ ακόμη περισσότερο στην δύσκολη δουλειά μας. Γιατί πραγματικά κάνουμε μια δουλειά εξαιρετικά ευαίσθητη που απαιτεί από εμάς την μεγαλύτερη δυνατή αυτοσυγκέντρωση".
Με εκτίμηση,
Laszlo Boloni".

Δεν υπάρχουν σχόλια: