Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Σαββατοκύριακο στη Γαλλία με ερωτηματικά…!!


Σαββατοκύριακο με ερωτηματικά…
Οι δοκιμασίες εκτός έδρας της πρωτοπόρου Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Μπρεστ και της Μαρσέιγ σε αυτή της Ρεν ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του Σαμπιονά, από την οποία απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την εικόνα των ομάδων μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των αγώνων του κυπέλλου. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι τα αποτέλέσματα του Σαββατοκύριακου μπορεί να αλλάξουν τις ισορροπίες στην πρώτη πεντάδα.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αναμένεται να είναι η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Λιλ, που φιλοξενεί την Σεντ Ετιέν, με τους πράσινους να βρίσκονται σε σταθερά ανοδική πορεία και να φιλοδοξούν για επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα περίοδο.

Δύσκολη στροφή και για την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Μονπελιέ, η οποία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νις εκτός έδρας και να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα των Παριζιάνων. Ώστε να του πιάσει στην πρώτη θέση. Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή έχει η Λιόν, που υποδέχεται στο Ζερλάν την Ντιζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στο Σαμπιονά:

Σάββατο (28/1, 20:00)

Όσερ-Νανσί
Λοριάν-Σοσό
Λιον-Ντιζόν
Νις-Μονπελιέ
Μπρεστ-Παρι Σ.Ζ.
Τουλούζ-Καέν
Λιλ-Σεντ Ετιέν

Κυριακή 29/1

Εβιάν-Μπορντό, (18:00)
Βαλενσιέν-Αζαξιό (18:00)
Ρεν-Μαρσέιγ (20:00)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: