Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

«Ικανός ο Βρύζας»

«Ικανός ο Βρύζας»
Σίγουρος πως ο Ζήσης Βρύζας μπορεί να συνεχίσει στα βήματα του Θόδωρου Ζαγοράκη και να πετύχει ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο παλιός άσος και τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» προσπάθησε να αιτιολογήσει την αποχώρηση του «Ζαγόρ», αλλά και να αποκρυπτογραφήσει την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Αυτή την κίνηση δεν την έκανε εν βρασμώ ψυχής. Τα είχε βάλει κάτω και σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Έδωσε πρεστίζ στην ομάδα και συσπείρωσε τον κόσμο και έδωσε ένα όραμα. Ειδικότερα στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια δημιούργησε μια παρακαταθήκη. Είναι μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ και τον αθλητισμό γιατί άνθρωποι με την προσωπικότητά του, πρέπει να είναι στον αθλητισμό.

Σίγουρα όταν κάποιος αναλαμβάνει την προεδρία, υπάρχει η φθορά και κανείς δεν περιμένει το ευχαριστώ. Ο Θόδωρος έκρινε πως υπήρχε ότι υπήρχε μεγαλύτερη φθορά από ότι του αναλογούσε και έτσι έφυγε από τον σύλλογο.

Ο Ζαγοράκης από το πρωί ως το βράδυ δούλευε για την ομάδα και εγώ όσο ήμουν σε αυτή, έβλεπα ένα σεβασμό στο πρόσωπό του. Ο Βρύζας έχει κοινά σημεία με τον Ζαγοράκη. Όπως ικανός ήταν ο Ζαγοράκης, το ίδιο ικανός είναι και ο Βρύζας. Εύχομαι να πετύχει γιατί είναι άτομο της οικογένειας της ομάδας. Το πρόγραμμα αυτό που υπάρχει, εκεί θα συνεχίσει και ο Βρύζας. Προέχει η εξυγίανση, αλλά και να βγουν δικά μας παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: