Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

''Και τελικό UEFA να φτάναμε, πάλι γκρίνια θα είχαμε...''

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ γιατί ο κόσμος εξερράγη για ασήμαντα πράγματα, όπως εκτιμά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Λευτέρης Δούκας.
''Και τελικό UEFA να φτάναμε, πάλι γκρίνια θα είχαμε...''
Όπως εξήγησε ο Δούκας στον «Sentra 103,3», ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη και ο κόσμος είχε φέτος εκρήξεις για ασήμαντα πράγματα...
Αναλυτικά η συνέντευξη:
«Η πώληση του Βιεϊρίνια ήταν η αφορμή, δεν ήταν ο λόγος. Γιατί μπορεί να είχε μείνει ο Πορτογάλος, αλλά να αποκλειόταν πάλι ο ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Δούκας.
Για τη νοοτροπία των οπαδών του ΠΑΟΚ εξήγησε πως... «Προχθές, μετά το ματς με τον Ατρόμητο, έλεγα σε έναν φίλο, μεταξύ σοβαρού και αστείου πως ακόμα και τελικό UEFA να έφτανε η ομάδα και να έχανε θα είχαμε γκρίνια, ρε Ζαγοράκη τι σου ζητήσαμε, ούτε ένα κύπελλο δεν μπορείς να πάρεις κλπ».
Για να προσθέσει πως: «Την πρώτη χρονιά του Ζαγοράκη ο κόσμος έκανε υπομονή σε πράγματα που σε άλλες περιπτώσεις δεν έκανε, σε αντίθεση με την τελευταία χρονιά που ο κόσμος είχε εκρήξεις συμπεριφοράς για πράγματα μικρής σημασίας. O ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη έβαλε ψηλά τον πήχη γιατί οι οπαδοί είδαν πως τελικά δεν ήταν πολύ μακριά το πρωτάθλημα και αυτό δεν λειτούργησε θετικά».
Ερωτηθείς για το θέμα που προέκυψε με το financial fair play και τι μπορεί να σημαίνει για την UEFA το γεγονός πως αποχώρησε ο Ζαγοράκης, απάντησε: «Λόγω Ζαγοράκη ο ΠΑΟΚ είχε διαφορετική αντιμετώπιση από την UEFA σε ότι αφορά το αίτημά του να απολογηθεί ο ίδιος face to face. Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίστηκε χαριστικά και όπως όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίζεται ως εταιρεία. Αν πάει με χρονοδιάγραμμα που πείθει την UEFA, είτε είναι ο Ζαγοράκης μπροστάρης είτε οποιοσδήποτε άλλος, η UEFA πρέπει να πράξει τα δέοντα».
Για την εποχή Βρύζα στην προεδρία του ΠΑΟΚ είπε: «Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει επενδυτή είναι αναγκασμένος να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο. Ο Ζήσης Βρύζας είναι διαφορετικός άνθρωπος, είναι πιο ψυχρός στη σκέψη, ενώ ο Ζαγοράκης είναι πιο συναισθηματικός. Διαφορές έχουν και θα φανεί, αλλά σε γενικές γραμμές και στο οικονομικό κομμάτι που είναι το σημαντικότερο, χωρίς επενδυτή, δεν υπάρχουν επιλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: