Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Δύο εμπόδια για Κόκε!!

Η έλευση του Σέρχιο Κόκε στη Θεσσαλονίκη αναθέρμανε το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας του με τον Άρη, ωστόσο το θέμα κολλάει σε δύο ζητήματα που πρέπει να ξεπεραστούν.
Δύο εμπόδια για Κόκε
ΑΡΗΣ και Κόκε θέλουν να συνεργαστούν για δεύτερη φορά, ωστόσο δύο ζητήματα χρειάζονται λύση για να μπορέσουν οι δύο πλευρές να βάλουν υπογραφές σε ένα νέο συμβόλαιο.
Το ένα έχει να κάνει με τη φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κάτι που δεν εξαρτάται από την ίδια. Η διοίκηση περιμένει πότε κοινοποιηθεί στις ΦΑΕ η νέα τροπολογία, ώστε να πληρώσει τη μειωμένη δόση και να εξασφαλίσει την ενημερότητα για την ΠΑΕ. Κανείς όμως δεν μπορεί μετά βεβαιότητας να προβλέψει το πότε θα ολοκληρωθεί αυτό το θέμα, που είναι καθαρά γραφειοκρατικό, με το χρόνο να πιέζει αφού διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.
Το δεύτερο θέμα, που πρέπει να λυθεί και επίσης δεν εξαρτάται απόλυτα από τον ΑΡΗ είναι το γνωστό, των επιταγών του Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός φημολογείται ότι θα είναι πιο διαλλακτικός στις νέες διαπραγματεύσεις που θα κάνει με τη διοίκηση της ΠΑΕ και καλείται πλέον αυτό να το δείξει και στην πράξη.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: