Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Νέο πλήγμα με Γουίλσιρ!!

Νέο πλήγμα με Γουίλσιρ!
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που άκουγαν από τα χείλη του Αρσέν Βενγκέρ οι φίλοι της Άρσεναλ, καθώς ο Αλσατός τεχνικός ενημέρωνε ότι ο Τζακ Γουίλσιρ έπαθε για τρίτη φορά υποτροπή στον τραυματισμό του, λίγο πριν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση! Νέες εξετάσεις για τον 20χρονο μέσο.

Ήταν 31 Ιουλίου στην προετοιμασία της Άρσεναλ όταν ο Άγγλος άσος τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Λίγο πριν επιστρέψει τον Οκτώβριο έπαθε υποτροπή με νέο χρόνο επιστροφής πλέον τα Χριστούγεννα. Μέσα Δεκέμβρη ωστόσο μετά από δεύτερη υποτροπή ορίστηκε η νέα ημερομηνία επιστροφής του στα μέσα Φλεβάρη. Πράγματι έτσι και έγινε. Ο Γουίλσιρ ξεκίνησε τρέξιμο προ δεκαημέρου και το κακό…τρίτωσε!

Ο Αρσέν Βενγκέρ ενημέρωσε τον Τύπο με δημόσιες δηλώσεις του για την Τρίτη υποτροπή του αστέρα του: «Ο Γουίλσιρ είχε μία υποτροπή στον τραυματισμό του και τώρα εξετάζεται. Δεν ξέρουμε ακόμη το μέγεθος της ζημιάς. Πονά στον αστράγαλό του όταν τρέχει. Του είπαμε αμέσως να σταματήσει. Θα δει έναν ειδικό σήμερα, οπότε δεν έχω κάτι παραπάνω να σας πω».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: