Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αγγλική καζούρα για Κάρολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι και στο Νησί έγινε κουραστική η υπόθεση της μεταγραφής του Κάρολ στον Ολυμπιακό κι έτσι η "Μirror" υποδέχτηκε την είδηση με ολίγον ειρωνικό ύφος. Για δύο λόγους…
Αγγλική καζούρα για Κάρολ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Τα βρίσκουν, δεν τα βρίσκουν... Έρχεται, δεν έρχεται... Τράβηξε πολύ η αλήθεια είναι η μετακίνηση του Ρόι Κάρολ από τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό.
Μέχρι τελικά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άγγλου πέρασε από σαράντα κύματα, σε τέτοιο σημείο που μέχρι και στην Αγγλία το έριξαν στην πλάκα.
"Carroll signs for Olympiacos (honest)", είναι ο τίτλος με τον υποδέχτηκε την είδηση η διάσημη "Mirror" Mε αυτό το… (honest) που συνοδεύει τον τίτλο, η βρετανική ιστοσελίδα θέλει προφανώς να τονίσει με καυστική διάθεση, ότι αυτή τη φορά η είδηση είναι σωστή και οριστική και δεν θα ακολουθήσει νέο επεισόδιο στο σήριαλ με τον άλλοτε γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η "Mirror" απ' ό,τι φαίνεται, είχε αρκετά χιουμοριστική διάθεση, αφού εκτός από την είδηση και τις δηλώσεις του Κάρολ στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού, μας θυμίζει και "ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά στην ιστορία της Πρέμιερσιπ", στο οποίο πρωταγωνιστεί 34χρονος τερματοφύλακας.
Εκεί να δείτε …παράγκα... Απολαύστε το...



πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: