Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

O "καυτός" διάλογος Μαρινάκη-Γόντικα!!

"Γελοίο" και "απαράδεκτο" χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τον ομόλογο του Παναθηναϊκού στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, με τον Γόντικα να... επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς! Μια ωραία ατμόσφαιρα!
O "καυτός" διάλογος Μαρινάκη-Γόντικα!
Αν είχατε κάποια αμφιβολία για το επίπεδο των διαλόγων μεταξύ των προέδρων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, πάρτε μια γεύση απ` ότι ειπώθηκε σήμερα στα γραφεία της Λίγκας στην Αστροναυτών...
Μαρινάκης: «Δεν μπορείς να προσβάλεις όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Πες ποια είναι τα φιλικά. Είσαι υπόλογος απέναντι σε όλες τις ομάδες. Είσαι απαράδεκτος»!
Γοντικας: «Εγώ λογοδοτώ μόνο στο συμβούλιο του Παναθηναϊκού. Δεν θα μου υποδείξετε τι θα λέω».
Μαρινάκης: «Είσαι γελοίος»!
Γοντικας: «Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό».
Μαρινάκης: «Πες μου εδώ και τώρα. Είναι παράρτημα ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ, η Δόξα Δράμας, η Ξάνθη»;
Γόντικας: «Εγώ δεν ονομάτισα καμία ομάδα. Εσείς τις λέτε…»
Μέσα στον... πανικό, "πετάχτηκαν" και άλλα μέλη του ΔΣ λέγοντας στον Γόντικα: «Δεν μπορείς εσύ να υποβαθμίζεις το πρωτάθλημα και να έχουμε έτσι προβλήματα με τον ΟΠΑΠ και την Πολιτεία»!
Εκείνη την στιγμή παρενέβη και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης ο οποίος είπε στον κ. Γόντικα: «Και εμένα με έβριζες στα Γιάννενα. Μου έλεγες ότι είμαι παράρτημα»!
Η απάντηση του προέδρου του «τριφυλλιού» ήταν η εξής: «Εσύ τι πετάγεσαι; Εγώ δεν έκανα καμία δημόσια τοποθέτηση για καμία ομάδα. Εσύ αυτό που έκανες με τον κόσμο, που είχε έρθει με εισιτήρια από την Αθήνα, είναι απαράδεκτο»!!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: