Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Μηπώς ο Ζαγοράκης είδε το τσουνάμι να 'ρχεται;

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει η ενότητα στην ομάδα ή γιατί ήθελε να αποφύγει τις δύσκολες μέρες που καταφθάνουν στην Τούμπα;
Μηπώς ο Ζαγοράκης είδε το τσουνάμι να 'ρχεται;
Το καλό του ΠΑΟΚ είναι να χάνει τους καλύτερους του παίκτες στα μέσα της χρονιάς και ταυτόχρονα να τον εγκαταλείπει και ο πρόεδρός του; Και τι έγινε δηλαδή που μια μερίδα του κόσμου δεν ήθελε τον Ζαγοράκη;
Εδώ υπάρχουν φίλοι του Ολυμπιακού που τα έχωναν στον Κόκκαλη, και δεν θέλουν τους Αγγελόπουλους. Εδώ οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι χαρακτηρίστηκαν προδότες από πολλούς Παναθηναϊκούς, ο Ζαγοράκης είχε την απαίτηση μετά από 4,5 χρόνια στην προεδρία του ΠΑΟΚ, να τον προσκυνάει όλη η Τούμπα; Περισσότερο εγωισμό δείχνει αυτό, παρά ανιδιοτέλεια...
Ο φετινός ΠΑΟΚ δεν πατούσε καλά. Πολλές και σοβαρές απώλειες από το ξεκίνημα της σεζόν στο πρωτάθλημα και καθόλου καλή μπάλα τις περισσότερες φορές. Ευτυχώς του "έκατσε" η Ευρώπη και την έβγαλε καθαρή στο πρώτο μισό.
Οι εμφανίσεις στο Europa League και κυρίως το τρομερό διπλό στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" είχαν σώσει κάπως την παρτίδα. Υπήρχε και ο στόχος του Κυπέλλου, όποτε το ενδιαφέρον παρέμενε σε υψηλό επίπεδο.
Μετά τη φυγή των Κοντρέρας, Βιερίνια τα πράγματα θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς δυσκολότερα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να μην πείθει και είναι λογικό να υπάρχει γκρίνια.
Από την άλλη φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της η "χορηγία" των οπαδών του ΠΑΟΚ, που τόσα χρόνια …ξηλώθηκαν κανονικά για την ομάδα. Για πόσο ακόμη θα πληρώνουν και θα βλέπουν και την ομάδα να αποδυναμώνεται; Για πόσο ακόμη θα βάζουν πλάτη;
Ο Ζαγοράκης είναι πολύ πιθανό, βλέποντας όλα αυτά, αλλά και τα ακόμη πιο σκούρα να έρχονται, πιθανότατα θέλησε να γλιτώσει από τις …δονήσεις. Ήρθε και το χαστούκι στο Κύπελλο που σκόρπισε οργή και απογοήτευση, ενώ ακολουθεί και μεγάλος ανήφορος.
Επικίνδυνη ευρωπαϊκή αποστολή με την Ουντινέζε (πιθανώς και νέος αποκλεισμός) και πολύ δύσκολα ματς στο πρωτάθλημα όπου έχει χαθεί εντελώς το κίνητρο, άρα είναι πιθανά τα άσχημα αποτελέσματα.
Οπότε, "δεν την…κάνουμε σιγά σιγά, πριν μας πιάσει για τα καλά η καταιγίδα;"… Λογικότατη σκέψη. Αλλά όχι και θυσία, ρε παιδιά!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: