Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Επιστροφή στη βάση για Σηφάκη!!

Επί… ελληνικού εδάφους θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της υπόθεσης Σηφάκη και της προσφυγής που έχει καταθέσει ο διεθνής τερματοφύλακας.
Επιστροφή στη βάση για Σηφάκη
Ο 28χρονος πορτιέρο θα βρίσκεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Αρη το αργότερο μέχρι αύριο. Θέμα της συζήτησης τι άλλο οι οφειλές στον ποδοσφαιριστή και το ποσό που έχει ζητήσει για να αποσύρει την προσφυγή, όπως συμφωνήθηκε μεταξύ του ατζέντη του και του Προέδρου του Άρη την περασμένη Παρασκευή.
Θυμίζουμε ότι η προσφυγή του Σηφάκη είναι είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα. Δεν αποκλείεται στην κουβέντα να συζητηθούν και οι δηλώσεις που έκανε ο κρητικός τερματοφύλακας στη συνέντευξη που παραχώρησε στη SportDay και είχαν ενοχλήσει.
Ο 28χρονος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε το τελευταίο, επί βελγικού εδάφους, στάδιο της αποθεραπείας στο χειρουργημένο γόνατό του και για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα ακολουθήσει πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις, πρωί τεχνική και απόγευμα ενδυνάμωση. Σύμφωνα με το πλάνο του γιατρού που τον χειρούργησε, στα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι πλέον σε θέση να επιστρέψει μετά από κάτι λιγότερο από πέντε μήνες στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: