Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Του έβαλε χέρι για τα ..."φιλικά"!

Ο Μαρινάκης πήγε στο Δ.Σ. της Λίγκας και τα ...έχωσε στον Γόντικα για τα περί "φιλικών". Υπό πίεση καταδίκασε τις δηλώσεις η Λίγκα με ανακοίνωσή της, ενώ η διοργανώτρια τα "έχωσε" και στον ΟΠΑΠ!
Του έβαλε χέρι για τα ..."φιλικά"!
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε για να ζητήσει τον λόγο από τον ομόλογό του στον Παναθηναϊκό, Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος είχε δηλώσει μετά το «διπλό» στα Γιάννενα πως «εμείς παίζουμε ντέρμπι και κάποιοι άλλοι φιλικά»... φωτογραφίζοντας τον Ολυμπιακό!
Ο Μαρινάκης ζήτησε από τον Γόντικα να ανακαλέσει για τα περί «φιλικών» που είχε δηλώσει φωτογραφίζοντας τους αλλά εκείνος αρνήθηκε και επικράτησε ένας... χαμός!
Έπειτα πάντως επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και η κατάσταση εξομαλύνθηκε, μιας και το θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ που «καίει» επέβαλε το να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις...
Τελικά η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει τις δηλώσεις του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ, κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά!
«Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει χαρακτηριστική η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.
Όσον αφορά στην ανακοίνωση για τον ΟΠΑΠ, ανέφερε τα εξής:
Η Super League εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εκείνων που υπαγορεύουν τη στάση αυτής, η οποία εμπαίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η Διοργανώτρια Αρχή οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι με διάφορες δικαιολογίες καθυστερούν εδώ και 13 μήνες την υπογραφή της Σύμβασης Ανταποδοτικής Χορηγίας.
Το σημερινό Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να περιμένει την οριστική έγγραφη απάντηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, μετά την παρέλευση της οποίας θα επανακαθορίσει την εν γένει στάση της απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: