Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Δίσεκτο και …δύστοκο!!

Ομάδες του …στάνταρ UNDER κατάντησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μέσα στο 2012, αφού από τα 2,5 γκολ ανά παιχνίδι στο πρωτάθλημα το 2011, έχουν κατρακυλήσει στο …ένα!
Δίσεκτο και …δύστοκο!
Με το που άλλαξε ο χρόνος, έχασαν την επαφή τους με τα δίχτυα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν πετύχει και οι δύο μαζί εννέα γκολ στα εννέα παιχνίδια που είχαν δώσει μέσα στο 2012, πριν την τριάρα του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού.
Πέντε ο Παναθηναϊκός σε ισάριθμα ματς (όλα 1-0) και τέσσερα ο Ολυμπιακός σε τέσσερα παιχνίδια. Από τα εννέα αυτά παιχνίδια των δύο ομάδων, μόλις το ένα ήταν OVER στοιχηματικά!
Το αξιοσημείωτο είναι ότι όσο βρισκόμασταν στο …περασμένο έτος, οι επιθέσεις, τόσο των "ερυθρόλευκων" όσο και των "πράσινων", λειτουργούσαν μια χαρά. Ο Ολυμπιακός σε 14 αγώνες μέσα στο 2011 πέτυχε 35 γκολ, είχε δηλαδή μ.ο. 2,5 γκολ ανά παιχνίδι!
Μόνο σε δύο παιχνίδια αρκέστηκε στο ένα γκολ, ενώ η μοναδική φορά που δεν σκόραρε ήταν στην Τρίπολη την 11η αγωνιστική. Μέσα στο νέο έτος έχει ήδη δύο ματς χωρίς γκολ και ένα ματς με ένα. Μόνο κόντρα στον Ατρόμητο σκόραρε τρεις φορές. Τρία στα τα τέσσερα UNDER, δηλαδή, τη στιγμή στο 2011 είχε πέντε στα 14 (μόλις ένα στις πρώτες εννέα αγωνιστικές).
Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, σε 12 αναμετρήσεις μέσα στο 2011 βρήκε 29 φορές δίχτυα, είχε δηλαδή κι αυτός μ.ο. κοντά στα 2,5 γκολ ανά παιχνίδι (2,4).
Με το που άλλαξε η χρονιά κατρακύλησε στο 1 γκολ μ.ο., όσο ακριβώς και ο αιώνιος αντίπαλός του, ενώ ανέβηκε στο 1,3 με το 3-0 επί του Λεβαδειακού. Μέσα στο 2011 οι "πράσινοι" μόλις σε τρεις περιπτώσεις σκόραραν μία φορά, ενώ είχαν και 3 UNDER σε 12 ματς. Μέσα στο 2012 είχαν πέντε στα πέντε UNDER, πριν το OVER με τη Λιβαδειά...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: