Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Κόκκινες, διαμαρτυρίες και... 1-1!!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Καλλονής με τον Πανθρακικό, το οποίο άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Football League, σε ένα ματς που είχε από δυο αποβολές και πολλές διαμαρτυρίες εκατέρωθεν για τη διαιτησία.
Κόκκινες, διαμαρτυρίες και... 1-1
Μόλις στο 3` αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Ταραχούλσκι και Μπαλού. Ο Πολωνός φορ της Καλλονής χτύπησε με αγκωνιά τον Βραζιλιάνο μέσο του Πανθρακικού αλλά ο ρέφερι έστειλε και τους δύο στα αποδυτήρια.
Στο τέλος του πρώτου μέρους, στο οποίο ο Πανθρακικός ήταν σαφώς ανώτερος, αλλά ο διαιτητής Βάτσιος μετά από λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού του Παστρωμά- υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρσέλο από τον Βαγγελόπουλο εκτός περιοχής. Οι έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων δεν απέφεραν καρπούς και ο Λεοζίνο, που ανέλαβε την εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών», έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 44'.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61', η Καλλονή -που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Γιάννη Ματζουράκη- έμεινε με εννέα παίκτες λόγω αυστηρής δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Σιλιγαρδάκη. Όπως ήταν φυσικό, ο Σάββας Παντελίδης τόνωσε την επίθεση της ομάδας του προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση και δικαιώθηκε. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 79' με πέναλτι που κέρδισε από τον Χατζόπουλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Κονοτγουλίδης. Οκτώ λεπτά αργότερα, αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο λόγω της αποβολής του Μουνάφο με δεύτερη κίτρινη.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: