Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τσιώλης: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ αλλά...»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στο Γιώργο Μπούζο για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και για το τι «γεύση» του άφησε ης συνεργασία του με τον Άρη που λύθηκε στην αρχή της φετινής σεζόν

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Μόλις τελειώσαμε την προπόνηση. Σε θέματα ψυχολογίας και διάθεσης είμαστε πολύ αισιόδοξοι μετά την επιτυχημένη συγκομιδή βαθμών. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα είναι ένα δύσκολο βράδυ για εμάς, αλλά θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν τον τρόμαξε η προηγούμενη νίκη του ΠΑΟκ στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε πως: «Η νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν με τρόμαξε. Καταρχάς ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα που τρομάζει. Έδωσε χώρο και το πλήρωσε πολύ ακριβά από τον ΠΑΟΚ» και πρόσθεσε:

«Από τον ΠΑΟΚ μου αρέσει η πολύ καλή κατοχή της μπάλας, οι στημένες φάσεις από τον Γκαρσία αλλά και η δύναμη που προσθέτει η Τούμπα είναι ένα από τα στοιχεία που επισημαίνω».

Όσον αφορά την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Λάζλο Μπόλονι σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του «Δικέφαλου» σημείωσε: «Αυτό αξίζει συγχαρητήρια. Παρακολουθώ πολύ τη δουλειά του Μπόλονι και είναι προς τιμή του που δουλεύει με μικρά παιδιά».

Αναφερόμενος στον τίτλο του φαβορί για τον αυριανό αγώνα της Τούμπας ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί, αλλά οι 6 συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, μας κάνουν να ελπίζουμε σε κάτι καλό».

Περνώντας στο «κεφάλαιο» Άρης είπε: «Ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα στον Άρη χάρηκα που δούλεψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και που αγαπήθηκα από τον κόσμο της ομάδας. Με τον Άρη δεν έχω άσχημες σχέσεις. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις πρώην ομάδες μου» και συνέχισε επισημαίνοντας πως:

«Η συμμετοχή σε μια ομάδα όπως ο Άρης με γέμισε αυτοπεποίθηση , αλλά και μου πρόσθεσε εμπειρίες όπως το ντέρμπυ της πόλης με τον ΠΑΟΚ», ενώ για το τι του άφησε πικρή «γεύση» από την θητεία του στον Άρη τόνισε: Αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι θα ήταν το γκολ του Εργοτέλη στο 98? και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Άρη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την πρώην του ομάδα, αλλά εμφανίστηκε καθησυχαστικός: «Οικονομικές εκκρεμότητες με τον Άρη υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα τα λύσουμε».

Κλείνοντας έκανε την εκτίμισή του για το μέλλον του Άρη και του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και παράλληλα πραγματοποίησε και μια ευχή: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί στα πλέι οφ να μπει σφήνα για την δεύτερη θέση μετά και τη νίκη εις βάρος του Παναθηναϊκού. Ο Άρης έχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα και έχει τη δυνατότητα να μπει στα πλέι οφ. Η ευχή μου είναι και ο Άρης και Αστέρας Τρίπολης να μπουν στην πεντάδα».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: