Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

«Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται…»

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης με γραπτή δήλωσή του ξεκαθαρίζει το ρόλο του στις διοικήσεις της περιόδου Ζαγοράκη και επισημαίνει: "Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται"
«Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται…»
Αναλυτικά:
"Με αφορμή τα όσα ακούγονται και λέγονται για τη συμμετοχή μου στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο του 2007 έως και τον Οκτώβριο του 2011 θα ήθελα να προχωρήσω σε κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις για τη πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.
Αποδέχθηκα τη πρόταση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη για να συμμετέχω στη διοίκηση της ομάδας το καλοκαίρι του 2007, πιστεύοντας ότι μπορώ να συνεισφέρω ουσιαστικά στη αναγέννηση της ομάδας μας, μετά από μια δύσκολη και ταραχώδη περίοδο.
Όλο το χρονικό διάστημα της παρουσίας μου στη διοίκηση, βοήθησα ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς τον ΠΑΟΚ, προσφέροντας κατά κύριο λόγο σε δύο βασικούς τομείς.
Ο πρώτος είχε να κάνει με τη επικοινωνία της διοίκησης με τους οργανωμένους οπαδούς και τους φιλάθλους γενικότερα, καθώς ο βασικός μας στόχος ήταν να προστατεύσουμε και να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να ανέβει επίπεδο. Πιστεύω ότι στα 2,5 χρόνια όπου ασχολήθηκα ενεργά με αυτό τον τομέα, τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, κάτι που αναγνωρίστηκε και από τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων.
Ο δεύτερος τομέας ευθύνης που ανέλαβα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν η ανελλιπής παρουσία μου κοντά στη ομάδα (ποδοσφαιρικό τμήμα), ενώ είχα τη τιμή να είμαι αρχηγός αποστολής σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, επί 1,5 χρόνο.
Αποχώρησα από τα κοινά του ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο του 2011, πιστεύοντας ότι όλο αυτό το διάστημα προσέφερα ουσιαστικό έργο.
Διευκρινίζω προς πάσα κατεύθυνση, πως το χρονικό διάστημα της παρουσίας μου στη διοίκηση και στους τομείς ευθύνης που προανέφερα, δεν είχα καμία απολύτως σχέση με τα οικονομικά της εταιρίας. Η διαχείριση των οικονομικών δεδομένων γίνονταν από άλλα μέλη της διοίκησης που είχαν και τη συγκεκριμένη ευθύνη.
Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι ανυπόστατα και ψευδέστατα όλα όσα ακούγονται στο παρασκήνιο τις τελευταίες ημέρες, για τη προσφορά μου στη ομάδα που αγαπώ και υπηρέτησα με πάθος.
Ξεκάθαρα έχω να δηλώσω το εξής: Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.
Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Ακόμη και πριν συμμετέχω στα διοικητικά δρώμενα, ακολουθούσα πιστά τον ΠΑΟΚ όπου κι αν αγωνιζόταν. Όπως το ίδιο συμβαίνει και από τη στιγμή που αποχώρησα από τη διοίκηση.
Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, το οποίο δεν έχω απαρνηθεί ποτέ και θα είμαι εδώ, παρών, σε κάθε κάλεσμα για τη πρόοδο της ομάδας μας.
Με τιμή
Παναγιώτης Ποικιλίδης”

Δεν υπάρχουν σχόλια: