Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Η... άγνωστη πλευρά των πιλότων της Ferrari!

Η... άγνωστη πλευρά των πιλότων της Ferrari!
Το χρονόμετρο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, αφού πλέον απομένουν λίγες ημέρες για το πρώτο γκραν πρι της σεζόν (18 Μαρτίου) στην Αυστραλία.

Για αυτό και το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει τις αδυναμίες, τις φοβίες και μερικά από τα μυστικά των μεγάλων πρωταγωνιστών της Formula 1.

Πιστοί στην υπόσχεσή μας, σήμερα σας παρουσιάζουμε τους πιλότους της Ferrari, Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα!

Φερνάντο Αλόνσο ή El Nano!

Το έχει στο αίμα του, εκτός από την εμμονή του με την ταχύτητα, ξέρει να χειρίζεται το... τόπι. Ο λόγος γίνεται για τον Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός όταν δεν βρίσκεται στα γκριντ, του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και να κάνει ποδήλατο.

Το 2012 η ζωή του άλλαξε, αφού ύστερα από πέντε χρόνια γάμου χώρισε με την Ρακέλ Ντελ Ροσάριο. Φήμες τον θέλουν να διατηρεί δεσμό με διάσημο ξανθό μοντέλο.

Είναι φαν των Red Hot Chilli Peppers.

Ο ίδιος δεν θεωρεί πεπρωμένο το επάγγελμα του, ενώ έχει αποκαλύψει πως για μεγάλο χρονικό διάστημα ήθελε να γίνει μηχανικός στα καρτ.

Φερνάντο Αλόνσο: Ferrari, 2 Παγκόσμιa Πρωτάθληματα (2005-2006), 178 γκραν πρι, 27καρό σημαίες, 20 πολ ποζίσιον, 1086 βαθμούς.

Φερνάντο Αλόνσο σε δράση:



Φελίπε Μάσα το πειραχτήρι!

Όταν ήταν μικρός είχε ήρωα τον πατέρα του, όταν μεγάλωσε λίγο τον Πελέ. Ο λόγος γίνεται για τον Φελίπε Μάσα, ο οποίος… συνήθως ήταν καλό παιδί. Το συνήθως προκύπτει από το γεγονός ότι συνεχώς έκανε πλάκες, ενώ καθόταν πάντα στο πίσω θρανίο.

Ο πιλότος της Ferrari, δεν έχει τατουάζ, αλλά σκέφτεται να κάνει την αρχή. Στο παρελθόν είχε βάψει τα μαλλιά του, μάλλον αποτυχημένη προσπάθεια… για αυτό και δεν το επιχείρησε ποτέ ξανά.

Εκνευρίζεται με τους ανθρώπους που λένε ψέματα και με αυτούς που υποκρίνονται. Σιχαίνεται τα έντομα, ιδιαίτερα αυτά που έχουν πολλά πόδια. Ο Βραζιλιάνος φοβάται τα ύψη, όχι όμως τα αεροπλάνα!

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, του λείπει πολύ η οικογένεια του -ιδιαίτερα ο γιος του- λόγω των πολλών ταξιδιών.

Οι μαγειρικές του ικανότητες περιορίζονται σε μία λιτή και απέριττη μακαρονάδα.

Φελίπε Μάσα: Ferrari, 0 Παγκόσμιa Πρωτάθληματα, 154 γκραν πρι, 11 καρό σημαίες, 15 πολ ποζίσιον, 586 βαθμούς.

Φελίπε Μάσα:




πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: