Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Να μην γίνει θύμα έκπληξης!!

Να συνεχίσει το σερί των θετικών εμφανίσεων έχει στόχο ο ΠΑΟΚ έτσι ώστε σε συνάρτηση με τ' άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής να επωφεληθεί και να αναρριχηθεί και να μειώσει ακόμη πιο πολύ τη βαθμολογία από τη δεύτερη θέση. Γράφει ο Γιώργος Μίνος.
Να μην γίνει θύμα έκπληξης
Τρία παιχνίδια απομένουν λοιπόν για το Δικέφαλο του Βορρά που έχει να δώσει στην Τούμπα αρχής γενομένης αυτό που είναι αύριο με τον Αστέρα Τρίπολης. Επιδίωξη είναι το απόλυτο, έτσι ώστε στο τέλος να αυξήσει τις πιθανότητες από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στα πλέι οφ. Τα περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν στην προσπάθεια που γίνεται να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι βαθμοί.
Η ομάδα της Αρκαδίας που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Θα πρέπει όλοι όσοι αγωνιστούν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να μην παρουσιαστούν χαλαροί αφού και ο αντίπαλος έχει στόχο τα πλέι οφ. Οι απουσίες έχουν γίνει ήδη ρουτίνα.

Σε κάθε αγώνα ο Λάσλο Μπόλονι βλέπει το ρόστερ του να αποδυναμώνεται είτε από τραυματισμούς, είτε από κάρτες. Παρόλα αυτά στην Τούμπα είναι πεπεισμένοι ότι, ό,τι και να γίνει αυτοί που θα παίξουν θα πρέπει να βγάλουν "τα κάστανα από τη φωτιά" και να προσθέσουν στο ενεργητικό της ομάδας άλλους τρεις βαθμούς που τόσο πολύ τους έχει ανάγκη. Οι καιρικές συνθήκες είναι τέτοιες που δεν εξυπηρετούν να παιχτεί θεαματικό ποδόσφαιρο.
Η δύναμη και το πάθος θα είναι τα στοιχεία που θα υπερισχύσουν στην αυριανή αναμέτρηση. Δεν θα πρέπει η ομάδα να κλοτσήσει βαθμούς στην Τούμπα και να χάσει με ό,τι καλύτερο κόπο έφτιαξε στο προηγούμενο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Η δίψα και η θέληση για τη νίκη είναι μεγάλη. Απλά απαιτείται τώρα οι παίκτες να μετουσιώσουν όσα θα τους πει ο προπονητής τους σε πράξη. Και να δώσουν τη χαρά στους χιλιάδες φιλάθλους που θα γεμίσουν την Τούμπα. Ο κόσμος της ομάδας με ζέστη και με κρύο, με χιόνια και βροχές παραμένει ο δωδέκατος παίκτης. Σ' αυτόν λοιπόν τον κόσμο όλοι όσοι θα αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα για την επιτυχία.
Πηγή: Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: