Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

"Εκμεταλλεύομαι όλες τις δυνάμεις του Άρη"

Ο Μασάδο εξήγησε στην εφημερίδα "SUPER ARIS" πού οφείλεται η βελτίωση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Νέρι Καστίγιο.
"Εκμεταλλεύομαι όλες τις δυνάμεις του Άρη"
«Δεν το λέω με σκοπό να κερδίσω τη συμπάθεια του κόσμου μας, αλλά πρέπει να δηλώσω ότι ήδη νιώθω πολύ δεμένος με την ομάδα. Ο ΑΡΗΣ παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την αγαπημένη μου Γκιμαράες, κάτι που μ’ έκανε από την πρώτη κιόλας στιγμή να νιώθω πολύ οικεία», τόνισε μεταξύ άλλων.
Για την βελτίωση του ΑΡΗ είπε: «Πρωταρχικός μου στόχος ήταν να επανέλθει η ηρεμία και η εμπιστοσύνη στα αποδυτήρια. Ετσι, έπρεπε να ενώσουμε και να εκμεταλλευτούμε όλες μας τις δυνάμεις. Δεν ήρθα να προκαλέσω επανάσταση στον ΑΡΗ, αλλά να προσεγγίσω τους παίκτες προς όφελος όλης της ομάδας. Ως τώρα είναι αλήθεια ότι καταφέραμε να κάνουμε σημαντική πρόοδο, τόσο αγωνιστικά όσο κα βαθμολογικά. Στους 16 προηγούμενους αγώνες ο ΑΡΗΣ είχε συγκεντρώσει 18 βαθμούς ενώ στους 7 τελευταίους 15, σχεδόν διπλασιάζοντας, δηλαδή, τους κερδισμένους πόντους».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέλυσε την φιλοσοφία του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνάντησε:
«Ο πιο σημαντικός παράγοντας στην βελτίωση της ομάδας ήταν να καταλάβουν οι παίκτες ότι έπρεπε να γίνουν μέρος της επίλυσης του προβλήματος και όχι μέρος αυτού. Ας υποθέσουμε για παράδειγμα ότι ο ΑΡΗΣ είχε χίλια δυο προβλήματα. Διοικητικό, οικονομικό, αγωνιστικό, με το γήπεδο, με τους οπαδούς, με ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Αν σ’ όλα αυτά τα προβλήματα προσθέταμε ακόμη ένα, δεν επρόκειτο να κερδίσουμε απολύτως τίποτα. Το θέμα είναι να αποτελέσουμε τον τρόπο επίλυσης των όποιων προβλημάτων κι αυτό ήταν το μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε στους ποδοσφαιριστές», είπε.
Για το «μυστικό» της μεταμόρφωσης του Νέρι Καστίγιο, ο 56χρονος τεχνικός είπε: «Δεν θεωρώ ότι υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο μυστικό. Το ότι αποτελεί έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Ο Νέρι έχει μία ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση, όπως, όμως και κάθε άλλος παίκτης. Εμείς, ό,τι ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για να αντλήσουμε τον καλύτερο εαυτό από κάθε παίκτη μας, το κάναμε και στην περίπτωση του Νέρι. Όπως έπρεπε να είμαστε δίκαιοι με όλους και να ην αδικήσουμε κανέναν, αυτό κάναμε και για τον συγκεκριμένο παίκτη».
Πηγή: allaboutaris.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: