Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τα λένε Φούλαμ-Ντέμσεϊ!!

Τα λένε Φούλαμ-Ντέμσεϊ
Δια στόματος Μάρτιν Γιολ ήρθε η επιβεβαίωση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ της διοίκησης της Φούλαμ και του Κλιντ Ντέμσεϊ, για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Νέο συμβόλαιο προτείνουν οι Λονδρέζοι, θετικός στην παραμονή του ο Αμερικανός άσος.

Ο Ντέμσεϊ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει 18 γκολ και βοηθώντας τους «κότατζερς» να σταθεροποιηθούν μέσα στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Αν και ο ίδιος δεν έχει κλείσει την «πόρτα» για μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα, αφού έχει τονίσει ότι θέλει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν λέει «όχι» στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Φούλαμ.

«Μιλάμε μαζί του, αφού είναι λογικό κάθε σύλλογος να θέλει να κρατήσει τους καλύτερούς του παίκτες. Προσπαθούμε για το καλύτερο και ελπίζουμε ότι θα τον κρατήσουμε. Εάν ο Κλιντ δεν ήταν στην ομάδα δεν θα βρισκόμασταν εδώ που είμαστε τώρα. Θα είναι μαζί μας για ακόμη ένα χρόνο, άρα δεν έχουμε άμεσο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε για ακόμη περισσότερο και πρέπει να δούμε τι θα γίνει στους υπόλοιπους 17 μήνες που διαρκεί το συμβόλαιό του», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός, επιβεβαιώνοντας την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: