Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Παρηγοριά ο Τσιρίλο!!

Παρηγοριά ο Τσιρίλο!
Το «παρών» στην αυριανή (10/11, 19:30) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα θα δώσει ο Μπρούνο Τσιρίλο που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αυτό είναι το μοναδικό θετικό για τον Μπόλονι που δεν υπολογίζει τους Ετο, Σνάουτσνερ, Ιβιτς, Κατσικά, Κρέσιτς και Μαλεζά.

Ο Ιταλός αμυντικός αποχώρησε με κάκωση στην ποδοκνημική από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, όμως το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε εμφανιστεί αισιόδοξο πως τελικά θα μπορέσει να παίξει κόντρα στους Αρκάδες.

Σίγουρα ο 35χρονος παίκτης είναι στην αποστολή και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Αντίθετα εκτός παραμένει ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και στη θέση του μπήκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Τα προβλήματα όμως για τον Μπόλονι είναι πολλά αφού δεν υπολογίζονται ούτε οι Έτο, Ίβιτς, Κατσικάς, Κρέσιτς και ο τιμωρημένος Μαλεζάς. Αυτός είναι και ο λόγος που συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Κωνσταντινίδης και Παναγιωτούδης.

Την αποστολή αποτελούν οι Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί και Ρομπέρ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: