Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Δώνης: «Να συνεχίσουμε το καλό σερί μας»

Δώνης: «Να συνεχίσουμε το καλό σερί μας»
Να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, ύστερα από τις δύο εκτός έδρας νίκες, θέλει ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης. Η ομάδα του Περιστερίου, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, υποδέχεται τη Δόξα Δράμας, με τον Έλληνα τεχνικό να να τονίζει πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Έπειτα από δύο σημαντικές επιτυχίες εκτός έδρας επιστρέφουμε στην έδρα μας και μας δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουμε το καλό μας σερί. Και θέλω να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο του Ατρόμητου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας γιατί το αξίζει αλλά και γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα παρά μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και πηγαίνοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι όλοι είναι ικανοί να μας βοηθήσουν.

Προσπαθούμε σε συγκεκριμένα πράγματα να βελτιωθούμε και ειδικότερα στο κομμάτι των επιλογών μας όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια ώστε να δείξουμε την καλύτερη μας εικόνα στα επόμενα παιχνίδια.

Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό όλων. Είναι μια ομάδα που ενώ είχε πολύ δύσκολες συνθήκες όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα με συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς έδρα και φιλάθλους, παλεύει σε όλα τα παιχνίδια και έχει κάνει κάποια πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Εμείς θα συμπεριφερθούμε ακριβώς όπως έχουμε συμπεριφερθεί σε όλα τα παιχνίδια
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: