Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Χωρίς …δωδέκατο παίκτη!!

Χωρίς …δωδέκατο παίκτη!
Ορατός είναι ο κίνδυνος για τους παίκτες της εθνικής Αγγλίας να μην έχουν την στήριξη των οπαδών τους σε απόλυτο βαθμό, στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας! Πρόβλημα στη διάθεση των εισιτηρίων του Euro 2012, για εξωφρενικές τιμές κάνουν λόγο οι υπεύθυνοι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Μάλιστα, θέση για το θέμα παίρνει και η UEFA, η οποία προειδοποιεί τους Ουκρανούς διοργανωτές ότι «ωθούν τον κόσμο στο να μην ταξιδέψει για να δει από κοντά τους αγώνες».

Οι Άγγλοι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στα γήπεδα του Euro, ωστόσο, οι τιμές στα ξενοδοχεία των ουκρανικών πόλεων αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα, μέχρι στιγμής, και αρκετά εισιτήρια παραμένουν αδιάθετα.

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία παραδέχεται ότι υπάρχουν ακόμη αρκετά εισιτήρια αδιάθετα, ακόμη και για το παιχνίδι της πρεμιέρας, κόντρα στη Γαλλία! Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ξενοδοχείου Ibis στο Κίεβο, το οποίο διαφημίζει τη διαθεσιμότητα δωματίων προς 550 λίρες, την ώρα που οι φυσιολογικές τιμές μέσα στο χρόνο κυμαίνονται στις 50 λίρες! Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι καταγγελίες Άγγλων πολιτών στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία για δωμάτια που φτάνουν ακόμη και στις 1.000 λίρες στο Ντόνετσκ, πόλη στην οποία τα «τρία λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν τους «τρικολόρ»!
«Παίζουν με τη φωτιά», είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο των αξιωματούχων της UEFA, με το πρόβλημα να μην σχετίζεται μόνο με τους Βρετανούς οπαδούς. Όσον αφορά στις αναμετρήσεις με τη Γαλλία και τη Σουηδία, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει προμηθευτεί 7.500 και 9.000 εισιτήρια, αντίστοιχα.
πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: