Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Φυλάει τα ρούχα του!!

Σκέψεις προφύλαξης παικτών που είναι στο όριο καρτών ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο κάνει ο Μασάδο.
Φυλάει τα ρούχα του
Εκτός από την συμμετοχή ή όχι του Νέρι Καστίγιο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τον προπονητή του Άρη απασχολεί έντονα τις τελευταίες μέρες και το θέμα των καρτών.
Ο Μανουέλ Μασάδο μπορεί να μην βρίσκεται πολύ καιρό στην Ελλάδα, φαίνεται όμως ότι είναι ήδη καλά ενημερωμένος για το τι ενδέχεται να συναντήσει στο Καραϊσκάκη και κυρίως τον κίνδυνο που υπάρχει να χάσει βασικούς παίκτες του με αχρείαστες κίτρινες κάρτες και να τους στερηθεί στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.
Καθώς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία των καθοριστικών αναμετρήσεων αρκετοί ποδοσφαιριστές και μάλιστα του βασικού κορμού βρίσκονται στο όριο (βλέπε Φατί, Καστίγιο, Ουμπίντες, Νέτο, Βελλίδης, Καζναφέρης). Έτσι σκέφτεται μήπως είναι προτιμότερο, κάποιους από αυτούς να τους αφήσει στον πάγκο ώστε να μην ρισκάρει κάποια κάρτα.
Ο μεγάλος του προβληματισμός αφορά κυρίως τους δυο πρώτους αλλά και τον Καζναφέρη που έχουν συμπληρώσει έξι κάρτες και αν δεχθούν ακόμη μια θα χάσουν δυο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.
Τις τελικές του αποφάσεις δεν τις έχει πάρει,αλλά βάσει των δοκιμών που έκανε στο φιλικό με την Κ-20 έδειξε ότι σκέφτεται και σχήμα δίχωσ τη συμμετοχή κάποιων από αυτούς που έχουν πρόβλημα με τις κάρτες.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: