Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!!

Όχι μόνο κρατάει όλα τα καρπούζια κάτω από τη μασχάλη ο Ολυμπιακός, αλλά θέλει να τα ...σφάξει όλα όταν ωριμάσουν. Βαλβέρδε και με τη βούλα, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa!
Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!
Τα πάντα όλα, που λένε. Ο Ολυμπιακός πάει να κάνει φέτος μια μοναδική υπέρβαση, που μοιάζει δύσκολη στις μέρες μας για όλες τις ελληνικές ομάδες. Και για πολλές ευρωπαϊκές, επίσης. Να παίξει, δηλαδή, σε τρία ταμπλό από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν. Και με σφραγίδα Βαλβέρδε, μάλιστα!
Ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι και πηγαίνει με φουλ το ηθικό για τον τίτλο, την στιγμή που ο αιώνιος αντίπαλός του δεν έχει Λέτο, λεφτά και ψυχολογία αφού έμεινε πια πίσω στην βαθμολογία. Το μόνο που κρατάει τον Παναθηναϊκό είναι η πίστη Φερέιρα και παικτών για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Αν εκεί δεν τα καταφέρουν οι πράσινοι, τότε μάλλον το πρωτάθλημα θα βαφτεί και πάλι κόκκινο.
Στο κύπελλο οι ερυθρόλευκοι είναι μια ανάσα από τον τελικό, αφού εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να περάσουν το εμπόδιο του ΟΦΗ. Κι επειδή Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν φύγει νωρίς από την μέση, ο Ολυμπιακός είναι το σούπερ φαβορί, ειδικά γι’ αυτή την κούπα.
Και, βέβαια, υπάρχει και η Ευρώπη όπου ο Ολυμπιακός δείχνει φέτος ικανός να τρελάνει κόσμο. Πέταξε έξω την Ρούμπιν, θα πετάξει απ’ ό,τι φαίνεται και την Μέταλιστ και μπαίνει οκτάδα. Εκεί, όμως, μπορεί να μην υπάρχουν τα μεγαθήρια του Μάντσεστερ μετά τα δυο αποψινά αποτελέσματα. Όπως και να έχει, φόβητρα δεν υπάρχουν πολλά και τις περισσότερες ομάδες ο Ολυμπιακός μπορεί να τις αντιμετωπίσει για να φτάσει ημιτελικά.
Ποιος είπε, λοιπόν, ότι δεν χωράνε δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Εδώ χωράνε τρία, όπως δείχνει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός. Και με την βούλα Βαλβέρδε!
Να δούμε, λοιπόν, πόσο μακριά θα το πάει το έργο ο Ολυμπιακός και κατά πόσο θα τα καταφέρει και με τους τρεις στόχους του. Όλα είναι ακόμα ανοιχτά κι ο Ολυμπιακός δείχνει έτοιμος να ...μπει όπου βρει ανοιχτά!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: