Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Πρωτιά για την Εθνική Νέων!

Πρωτιά για την Εθνική Νέων
Την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στο Κατάρ κατέκτησε την Πέμπτη η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης του αντίστοιχου της «οικοδέσποινας» με 2-0.

Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν στη νίκη, χάρη στα γκολ των Γωνιάδη (10΄) και Καϊμακαμούδη (44΄).


Ελλάδα: Διούδης, Μαρινάκης, Λυκογιάννης, Γκαλίτσιος, Ρουγκάλας, Χαλκιαδάκης (88΄ Σταματής), Μπουχαλάκης (78΄ Μπούζας), Καϊμακαμούδης (76΄ Πέλκας), Κασαπάκης, Κούρο (38΄ Κουσίδης), Γωνιάδης (63΄ Ράνος)


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε πως: «Ήταν για όλους μας μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούμε με ομάδες που έχουν πολύ διαφορετικό αγωνιστικό στυλ από το δικό μας. Φυσικά, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, όχι μόνο από την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά από τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Σίγουρα, ήταν ένα πολύ καλό τεστ ενόψει της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζαμε ήδη αρκετά καλά, αλλά μας δόθηκε και πάλι η ευκαιρία να δουλέψουμε και να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: