Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

"Ξεφτιλίστηκαν οι ψεύτες"

Ο Super3 σχολιάζει τo θέμα Κάμπορα και τη δικαίωση του Άρη.
"Ξεφτιλίστηκαν οι ψεύτες"
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο:
"Η δικαίωση του ΑΡΗ στο CAS για την υπόθεση του Κάμπορα ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη. Φυσικά η υπόθεση δεν θα έφτανε ποτέ εκεί, αν λειτουργούσαν στοιχειωδώς οι κανόνες ηθικής, νομιμότητας και δικαιοσύνης στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Η Επιτροπή αυτή δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή ανατρέποντας την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, δεχόμενη, ως μη όφειλε να κάνει, έγγραφα, μαρτυρίες και βεβαιώσεις αμφιβόλου αν όχι προέλευσης, σίγουρα διαδικασίας.
Δεν προκάλεσε φυσικά σε κανέναν κατάπληξη εκείνη η απόφαση. Πρόκειται για την ίδια Επιτροπή που αθώωσε τις ομάδες των έγκλειστων στις φυλακές Μπέου και Ψωμιάδη για την υπόθεση των στημένων αγώνων, ανατρέποντας τότε την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής. Από τέτοια Επιτροπή, τέτοιες αποφάσεις περιμένει κανείς.
Στην πραγματικότητα η υπόθεση Κάμπορα δεν έπρεπε να φτάσει σε καμία Επιτροπή. Διαβεβαιώσεις αλλά και επίσημα έγγραφα τόσο από την ΠΑΕ όσο και από τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ μιλούσαν για πλήρη εξόφληση του ποδοσφαιριστή και γραπτή αποδοχή του ότι ουδεμία οικονομική απαίτηση έχει πλέον από τον ΑΡΗ.
Βρέθηκαν ωστόσο γνωστής οπαδικής προτίμησης δικηγόροι, μάνατζερ και λοιποί (που εσχάτως έμαθαν και πως λειτουργούν τα fax) που βρήκαν με το μυαλό τους «πεδίο δόξης» λαμπρό. Συνεπικουρούμενοι από Αντιαρειανά αλλά και δήθεν Αρειανά ΜΜΕ, πλήρως κατευθυνόμενα και υποκινούμενα, εκκίνησαν μια περίφημη «Καμποριάδα» με στόχο να βλάψουν τον ΑΡΗ και την αξιοπιστία του.
Ο «φουκαράς» ο Κάμπορα εκδήλωνε θαυμασμό προς την αξιοπιστία των δυο άλλων ομάδων της πόλης, η μια εκ των οποίων αφανίστηκε στη Δ΄ Εθνική (εσχάτως βέβαια επανήλθε ως ομάδα-τραβέλι στη Γ΄ Εθνική) και η άλλη για να επιβιώσει αλλάζει τους πρασινοκόκκινους προστάτες σαν τα πουκάμισα. Οι... άξιες θαυμασμού Διοικήσεις απλώς δεν υπάρχουν, συγκεκριμένα «αξιόπιστα» πρόσωπα τα βαραίνει πλήθος καταγγελιών, ο δε «φουκαράς» αποδείχθηκε, προφανώς ψεύτης.
Ήταν αναμενόμενο αυτοί οι τύποι να καιροφυλαχτούν και με ψέματα να επιδιώκουν να κάνουν ζημιά στον ΑΡΗ και στα συμφέροντά του. Αυτό που χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς όμως είναι η προθυμία ορισμένων «Αρειανών» να υιοθετήσουν τα ψέματα, να τα αναπαράγουν, να τα μεγαλοποιήσουν, να τα υπερτονίσουν και να στραφούν και οι ίδιοι εναντίον της ομάδας τους, ακολουθώντας την αρρωστημένη νοοτροπία τους, προσπαθώντας να μεταφέρουν την αρρώστια τους και στην ομάδα. Η μόνη αντιμετώπιση που τους αξίζει είναι η περιφρόνηση και η απομόνωση.
Το ότι πέρασε πολύ καιρός από τότε δεν σημαίνει ότι είμαστε διατεθειμένοι να ξεχάσουμε τις εμετικές συμπεριφορές τους και τις υστερίες με τις οποίες είχαν πλημμυρίσει τα πάντα, τοποθετούμενοι σε θέματα για τα οποία δεν είχαν καμία γνώση, δεν μπορούσαν να έχουν άποψη αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε ν’ αρπάξουν και ν’ «αξιοποιήσουν» την «ευκαιρία» που είδαν να τους παρουσιάζεται, σαν δώρο, μπροστά τους.
Με περίσσια βιασύνη έσπευδαν από εφημερίδες και ραδιόφωνα να προεξοφλήσουν την καταδίκη του ΑΡΗ, υιοθετώντας πλήρως τα ψεύδη και τα κατασκευασμένα «στοιχεία» της απέναντι πλευράς. Φυσικά... «δικαιώθηκαν» για ακόμη μια φορά στις προβλέψεις τους. Το τυφλό μίσος, το απύθμενο κόμπλεξ και η αρρωστημένη νοοτροπία, έχουν καταστήσει αυτή τη θλιβερή μερίδα - και τους... εκπροσώπους της - τον καλύτερο σύμμαχο των εχθρών του ΑΡΗ.
Έσπευσαν να λασπολογήσουν και να παίξουν παιχνίδια στην πλάτη του ΑΡΗ αλλά για μια ακόμα φορά ξεφτιλίστηκαν. Αυτό όμως ουδόλως θα αποτρέψει αυτά τα σκουπίδια που, χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθοδεύσεις και την ίδια «συνθηματολογία», συμμαχούν με άλλα σκουπίδια που συνασπίζονται γύρω από συγκεκριμένη ομάδα του Δημοσίου, να επανέλθουν με νέα σήριαλ και να στηρίξουν λυσσαλέα άλλες στημένες υποθέσεις.
Συνεπώς, οφείλουν όλοι όσοι θεσμικά απαρτίζουν τον ΑΡΗ να διαβλέπουν τέτοιες επικοινωνιακές κακοτοπιές και ν’ αφανίζουν τους υποκινητές, βγάζοντάς τους καταρχήν στη φόρα. Η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού του ΑΡΗ ξέρει πώς πρέπει ν’ αντιδράσει, πώς πρέπει να τους αντιμετωπίσει. Σαν ένα καρκίνωμα που πρέπει ν’ αποκόπτεται και να πετιέται. Όπου κι αν βρίσκεται...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: