Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Με την UEFA τι θα γίνει;

Με την UEFA τι θα γίνει;
Μετά την ολοκλήρωση της ΓΣ του Παναθηναϊκού, την δέσμευση της πλευράς Βγενόπουλου να μπουν άμεσα 4 εκατ. ευρώ - αφού λύθηκε το θέμα της τιμής της μετοχής – και την επίθεσή του στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, παραμένει αναπάντητο ένα βασικό ερώτημα: Τα 5 εκατ. που λείπουν ώστε να καλυφθούν οι υποχρεώσεις που απαιτεί η UEFA μέχρι τις 31 Μαρτίου, ποιός θα τα βάλει;

Θυμηθείτε εδώ όλα όσα έγιναν στην σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων του Παναθηναϊκού. Την δέσμευση Βγενόπουλου να μπουν άμεσα 4 εκατ. ευρώ, τις προϋποθέσεις που έθεσε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ώστε να καλύψει μόνος του την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 15 εκατ. ευρώ και όλα όσα είπε για την απουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και την απροθυμία του να ασχοληθεί με τα κοινά της ομάδας.

Διαβάστε εδώ την απάντηση που ακολούθησε από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και η οποία ουσιαστικά απορρίπτει το ενδεχόμενο να δώσει εγγυήσεις για την ΓΗΠΕΛ στον Βγενόπουλο, ώστε ο τελευταίος να βγει μπροστά μόνος του και να καλύψει, όπως είπε, την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μόνος του.

Επιπλέον, διαβάστε εδώ για την αντίδραση του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στα γραφεία της ΠΑΕ προς τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη αλλά και προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτή την στιγμή και μετά τα σημερινά, τα μόνα χρήματα που μπορούν να θεωρηθούν δεδομένα για να μπουν στα ταμεία της ομάδας είναι τα 4 εκατ. ευρώ που δεσμεύτηκε ότι θα βάλει η πλευρά Βγενόπουλου.

Ωστόσο, η UEFA απαιτεί να μπουν εννιά μέχρι τις 31 Μαρτίου και με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα βρεθούν τα πέντε που λείπουν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: