Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

«Πρωτόγνωρες» καταστάσεις στη Μέταλιστ!!

Αυτό και εάν είναι κατόρθωμα για τον Ολυμπιακό! Πέραν του ότι απέκτησαν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν με το υπέρ τους 1-0 του Χάρκοβο να γίνουν η πρώτη ομάδα που κράτησε «άσφαιρους» τους Ουκρανούς έπειτα από καιρό!
«Πρωτόγνωρες» καταστάσεις στη Μέταλιστ!
Μετά από δώδεκα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η Μέταλιστ δεν βρήκε επιθετικές λύσεις. Ακόμα και τη μέρα που η Ντιναμό Κιέβου έφυγε με το διπλό από το Χάρκοβο (6/11/2011), η Μέταλιστ είχε καταφέρει να σημειώσει το γκολ της τιμής στο τελικό 2-1.
Όπως γράψαμε και παραπάνω, η ομάδα του Μάρκεβιτς είχε καιρό να τελειώσει παιχνίδι με μηδέν ενεργητικό. Οι επιθετικοί της έβρισκαν συνεχώς δίχτυα, εξ ου και οι. τρομακτικές αναφορές πριν τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό, και χάριζαν συνήθως τις νίκες στην ομάδα τους.
Η τελευταία- πριν τη χθεσινή- φορά που η Μέταλιστ τελείωσε χωρίς γκολ χρονολογείται πριν από πέντε μήνες, στις 26/10/2011. Στην αναμέτρηση για το θεσμό του Κυπέλλου, η αντίπαλος των Πειραιωτών είχε ηττηθεί με 1-0 από την Καρπάτι εκτός έδρας.
ΠΗΓΗ: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: