Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Άλεξ Καστίγιο: «Νίκη με γκολ του Νέρι»

Την πρόβλεψη ότι θα σκοράρει ο Νέρι Καστίγιο απέναντι στον Ολυμπιακό έκανε ο μάνατζερ και αδερφός του, Άλεξ Καστίγιο, με δηλώσεις που έκανε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Revolution».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Ο Νέρι είναι καλύτερα. Έχει βέβαια ένα πρόβλημα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έσφιξε τα δόντια με την ΑΕΚ, αλλά πιστεύω πως θα είναι εντάξει με τον Ολυμπιακό. Είναι ελαφρύς ως ποδοσφαιριστής και δεν έχει πρόβλημα να χάσει και δύο-τρεις προπονήσεις», είπε αρχικά για την κατάσταση που βρίσκεται 0 Νέρι Καστίγιο.

Για τις δυσκολίες που πέρασε ο Μεξικανός: «Στην αρχή δεν ήταν όλα τέλεια. Τώρα νιώθει ότι ο Άρης είναι το σπίτι του. Στην αρχή δεν θα έλεγα ότι υπήρχαν και προβλήματα. Υπάρχουν και δύσκολες και εύκολες μέρες. Αλλά το καλό είναι να τα ξεπερνάς. Το πιο εύκολο είναι να τα παρατήσεις και να φύγεις. Ο Νέρι δεν παίζει για τα λεφτά».

Για το τι τον έδεσε με τον Άρη τόνισε: «Πιστεύω ο κόσμος αλλά και το χρώμα της ομάδας που είναι και της Πενιαρόλ, της ομάδας στην Ουρουγουάη, αλλά και το πάθος που βγάζει η ομάδα».

Στη συνέχεια ο αδερφός του επιθετικού του Άρη ευχήθηκε για τον Νέρι: «Μακάρι να σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό. Και δύο μάλιστα. Αλλά αυτό που μετράει είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το πώς νιώθει ο Νέρι που επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης» επισήμανε: «Έτσι είναι η ζωή, μόνο αυτός θα μπορεί να μας πει τη νιώθει εκείνη η την στιγμή».

Για το αν θα πρέπει ο αδερφός να πανυγιρίσει σε γκολ απέναντι στους «ερυθρόλευκους»: «Η ουσία δεν είναι ότι θα σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα είναι να πάει γενικά καλά και να κερδίζει η ομάδα. Για μένα τα γκολ θα πρέπει να πανυγηρίζονται, αλλά είναι δικιά του δουλειά αυτό».

Για το πόσο ευχαριστημένος είναι ο Νέρι Καστίγιο από την μέχρι τώρα πορεία του στους «κίτρινους» υπογράμμισε: «Ο Νέρι δεν έχει δώσει ακόμη αυτά πουν θέλει να δώσει στον Άρη. Δεν είναι ακόμη ικανοποιημένος. Ο Νέρι θέλει να δώσει και πρέπει να δώσει πολλά ακόμη».

Όσον αφορά ττις βλέψεις του Νέρι με την ομάδα του δήλωσε: «Ο στόχος, όχι μόνο για τον Νέρι, είναι να μπει η ομάδα στα πλέι οφ. Γενικά έχει δηλώσει ότι θέλει πρωτάθλημα με τον Άρη».

Τέλος κάνοντας πρόβλεψη για το παιχνίδι του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και παίζει μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά αν κάνω μια πρόβλεψη θα πω 0-1 υπέρ του Άρη με γκολ του Καστίγιο».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: