Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Το πείσμα του Μπόλονι!!

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για τον Λάζλο Μπόλονι και το κίνητρο του ΠΑΟΚ για διάκριση και τονίζει ότι τα διοικητικά θέματα του Δικέφαλου ξεπέρασαν και πάλι τα αγωνιστικά.
Το πείσμα του Μπόλονι!
Την άποψη ότι ο Μπόλονι και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν κίνητρο για διάκριση στο πρωτάθλημα είχα καταθέσει πριν από λίγες ημέρες.
Θεωρώ ότι η εμφάνιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναικό και η νίκη αποδεικνύει ότι για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ υπάρχει στόχος στο πρωτάθλημα.
Για τον ρουμάνο τεχνικό, τον Γκαρσία, τον Σαλπιγγίδη, τον Φωτάκη και τους υπόλοιπους της παρέας υπάρχει στόχος και είναι η κατάληψη της 1ης θέσης στα πλει οφ.
Δεν φαντάζει εύκολο κάτι τέτοιο αλλά ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να το παλέψει μέχρι τέλους. Και θα το παλέψει. Φροντίζει γι αυτό ο ρουμάνος τεχνικός. Ο Μπόλονι κρατά χαμηλούς τόνους όταν ερωτάται σχετικά με τον στόχο της ομάδας στη συνέχεια της περιόδου αλλά είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι θέλει το κάτι παραπάνω.
Δεν συμβιβάζεται στην ιδέα ότι η ομάδα θα κατακτήσει μια θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και κάπως έτσι θα τελειώσει η χρονιά. Ο ρουμάνος είναι ανήσυχο πνεύμα και θέλει το ερχόμενο καλοκαίρι να κοουτσάρει τον ΠΑΟΚ στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Μπόλονι έχει ήδη «μπολιάσει» τους παίκτες με το μικρόβιο της πρωτιάς στα πλει οφ και ένα πρώτο δείγμα πήραμε από το πάθος με το οποίο αγωνίστηκε η ομάδα στο ΟΑΚΑ. Ανάλογες πιστεύω ότι θα είναι οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στα πλει οφ θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.
Ο ρουμάνος είναι πεισματάρης και στους μήνες που ζει στην Θεσσαλονίκη κι εργάζεται στον Δικέφαλο έχει δώσει δείγματα του πείσματος που τον διακρίνει στη δουλειά του. Με οδηγό αυτό το πείσμα θα πορευθεί μέχρι τέλους παρασέρνοντας και τους παίκτες του.

Υ. Γ. 1 Πως τα κατάφεραν πάλι στον ΠΑΟΚ και το θέμα συζήτησης ΔΕΝ είναι το ποδόσφαιρο αλλά διοικητικά και οικονομικά θέματα. Μια μόλις μέρα μετά την επιβλητική νίκη του Δικεφάλου επί του Παναθηναικού στο ΟΑΚΑ άναψε «φωτιά» που είναι άγνωστο πόσο μεγάλη ζημιά θα προκαλέσει στην ομάδα το επόμενο χρονικό διάστημα. Η «φωτιά» άναψε στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Κάποια στοιχεία που δόθηκαν προκάλεσαν σχόλια για τον πρώην πρόεδρο Θόδωρο Ζαγοράκη που το βράδυ της Πέμπτης αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση (με δεδομένο ότι κάποια νούμερα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα) για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, γεγονός που προκάλεσε νέο κύκλο συζητήσεων και αντιπαραθέσεων.
Από τη διαδικασία αυτή χαμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου της για να αντεπεξέλθει στην εποχή της κρίσης και όχι αντιπαραθέσεις μεταξύ των φιλάθλων για την προσφορά του Ζαγοράκη. Ο πρώην πρόεδρος άλλωστε παραδέχθηκε στην τελευταία συνέντευξη τύπου που έδωσε ότι απέτυχε στον τομέα της εξυγίανσης καθώς στην προσπάθεια του να δημιουργήσει ανταγωνιστική ομάδα «ανοίχτηκε» περισσότερο από όσα έπρεπε. Το έργο του θα κριθεί από την ιστορία. Μέχρι τότε η ομάδα έχει ανάγκη τη συσπείρωση και την απόλυτη στήριξη των φιλάθλων της. Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: