Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Allez les bleus! (video)

Allez les bleus! (video)
Έτοιμη για το Euro!

Χάρη σε μία πολύ καλή εμφάνιση -ύστερα από καιρό- η Γαλλία επικράτησε 2-1 της Γερμανίας, στο «Βεζερστάντιον», στέλνοντας μήνυμα σε Αγγλία, Σουηδία και Ουκρανία, με τις οποίες θα τεθεί αντιμέτωπη στον τέταρτο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τα γκολ των τρικολόρ σημείωσαν οι Ζιρού και Μαλουντά, με τον Κακάου να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με φόρα από τις καταπληκτικές εμφανίσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μονπελιέ, όπου είναι πρώτος σκόρερ, ο Ολιβιέ Ζιρού έδωσε το προβάδισμα στη Γαλλία, στο 21ο λεπτό.

Η Γερμανία αφού συνήλθε από το γκολ που δέχθηκε, άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους «τρικολόρ» να προηγούνται.

Το δεύτερο τέρμα των Γάλλων ήρθε από τον Μαλουντά στο 69’, επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο που έκαναν τα «πάντσερ» ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 2-1, με τον Κακάου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Germany 1-2 France (Friendly) - All Goals από goalsarena2012-2

Γερμανία (Λεβ): Βίζε, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπανστούμπερ (46’ Χέβεντες), Αόγκο, Κρος, Οζίλ, Κεντίρα (70’ Λ. Μπέντερ), Ρόις (70’ Κακάου), Κλόζε (46’ Γκόμεζ), Σούρλε (45΄Μίλερ).

Γαλλία (Μπλαν): Γιορίς, Ντεμπισί, Ραμί, Μεξές, Αμπιντάλ, Εμβιλά (62’ Μαλουντά), Νασρί, Καμπάιγ (62’ Αλού Ντιαρά), Βαλμπουενά (68’ Αμαλφιτανό), Ριμπερί (46’ Μενέζ), Ζιρού (76’ Σαχά).

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: