Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Διπλό άνοιγμα!!

Διπλό άνοιγμα
Διαθέσιμες στον κόσμο του Παναθηναϊκού θέλει να κάνει τις μετοχές της ΠΑΕ ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Πρόθεσή του είναι-εφόσον η τιμή μετοχής μειωθεί στα 0,33 ευρώ-να αποκτήσουν από 300 μετοχές έναντι 99 ευρώ οι φίλαθλοι των VIP, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι μέτοχοι να κάνουν δεκτό το αίτημα να μην μπει πλαφόν 50.000 ευρώ. Πάντως ο «Mr MIG» έχει δεσμευτεί πως θα βάλει το 1,9 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στο ποσοστό του εφόσον η τιμή μετοχής μειωθεί στα 0,33 ευρώ, ανεξάρτητα από το αν μπει πλαφόν ή όχι.

Στο μεταξύ, Βγενόπουλος και Πολέμης συνεχίζουν τις αναγνωριστικές επαφές με τους υπόλοιπους μετόχους. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν μιλήσει με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις κι αναλόγως θα δράσει, αλλά και με τον Μιχάλη Ζολώτα, που φέρεται έτοιμος να συμμετάσχει στην αύξηση με μετοχή στα 0,33 ευρώ. Παράλληλα, ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει αναλάβει την αποστολή να πείσει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να ψηφίσει τη μείωση της τιμής της μετοχής. Ο «Τζίγκερ» δεν δείχνει διάθεση να παραστεί στη ΓΣ της 9ης Μαρτίου, αλλά είναι ανοικτό αν θα στείλει δικηγόρο και θα εγκρίνει τη μείωση στην τιμή της μετοχής.

Όσο για τα περί συνάντησης Βγενόπουλου και Βαρδινογιάννη, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο πολύ πιθανό. Αν απουσιάσει ο μεγαλομέτοχος από τη ΓΣ στις 9 Μαρτίου, δεν θα υπάρξει απαρτία και η επαναληπτική συνέλευση θα γίνει 20 μέρες αργότερα και μόλις δύο μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία της UEFA για να καλυφθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές (τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ).

Σκέψεις για Μπουμσόνγκ

Το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ εξετάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δώσει ύψος στην άμυνα της ομάδας του, αλλά προβληματίζεται για το γεγονός ότι ο Γάλλος στόπερ δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν δύο μήνες, από τις 4 Ιανουαρίου όταν τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Κατά τα λοιπά, ο Λέτο πιθανώς σήμερα να επιχειρήσει να ακολουθήσει μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Αργεντινός δεν έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και όλα δείχνουν πως θα επανέλθει στο επόμενο ντέρμπι, κόντρα στην ΑΕΚ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: