Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

«Με την Εθνική ολοκληρώθηκε το όνειρο μου»

«Με την Εθνική ολοκληρώθηκε το όνειρο μου»
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η καριέρα του Κώστα Φορτούνη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και δήλωσε πως μετά την μεταγραφή του στο εξωτερικό και στην Καϊζερσλάουτερν, το όνειρο του ολοκληρώθηκε με την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Επίσης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του με τη φανέλα με το εθνόσημο ενώ τόνισε θα συνεχίσει να δουλεύει για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

«Οι δύο τελευταίες χρονιές είναι καταπληκτικές για μένα. Αρχικά, έπαιξα με τον Αστέρα Τρίπολης, έγινα γνωστός και πήρα μεταγραφή στο εξωτερικό που ήταν το όνειρο μου. Τώρα που κλήθηκα και στην Εθνική ολοκληρώθηκε το όνειρο.

Σίγουρα, η θέση της Καϊζερσλάουτερν στην βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα είναι δύσκολη και υποχρεώνεται η ομάδα να παίζει αμυντικά, γεγονός που δεν με βοηθά τόσο πολύ. Εγώ όμως συνεχίζω να δουλεύω.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την πρώτη μου συμμετοχή στην Εθνική. Όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα την κλήση μου στην Εθνική, και εμένα μου ήρθε ξαφνικά. Πιστεύω πως η πρώτη μου συμμετοχή στο χθεσινό φιλικό κόντρα στο Βέλγιο ήταν καλή.

Το δυνατό μου στοιχείο είναι να παίζω πίσω από τον φορ, να παίρνω την μπάλα στα πόδια και να πηγαίνω κατά μέτωπο στον αντίπαλο. Συνεχίζω να προπονούμαι για να βελτιωθώ όσο μπορώ περισσότερο. Θεωρώ πως μέχρι στιγμής έχω εξελιχθεί όσον αφορά την δύναμη και την αντοχή. Άλλωστε η προετοιμασία στην Γερμανία είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την Ελλάδα.

Είμαι ακόμα μικρός και θεωρώ πως έχω ακόμα περιθώρια. Στην περίπτωση που δεν συμπεριληφθώ στην αποστολή της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν θα απογοητευτώ. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά.

Σίγουρα, όταν ένας παίκτης ξέρει πως τον παρακολουθεί ο ομοσπονδιακός προπονητής και είναι δίκαιος τότε είναι καλό για όλους μας

Τώρα επιστρέφω στις υποχρεώσεις μου με την Καϊζερσλάουτερν. Έχουμε ένα σημαντικό ματς κόντρα στην Βολφσμπούργκ και ελπίζω να νικήσουμε».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: