Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

O Μουρίνιο έστειλε τον Ντι Μαρία σε βελονιστή!!

Ο Ανχελ ντι Μαρία έχει απουσιάσει από 16 παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης την τρέχουσα περίοδο εξαιτίας τεσσάρων μυϊκών τραυματισμών.
O Μουρίνιο έστειλε τον Ντι Μαρία σε βελονιστή!
Μπορεί να μην έχει σημαντικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα των "μπλάνκος", αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο γνωρίζει πως χωρίς τον Αργεντινό, που θεωρείται παίκτης-κλειδί στο παιχνίδι αντεπιθέσεων, οι λύσεις του μειώνονται.
Τους δύο τελευταίους μήνες, δε, έχει υποστεί ισάριθμες υποτροπές που τον κράτησαν εκτός από τα σημαντικά ματς με την Μπαρτσελόνα.
Ο Πορτογάλος προπονητής ελπίζει να τον έχει ετοιμοπόλεμο για το τέλος της σεζόν που θα κριθούν και οι δύο τίτλοι -πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ- που διεκδικεί η Ρεάλ Μαδρίτης.
Και δεν εμπιστεύεται καθόλου το ιατρικό τιμ του συλλόγου για να φέρει εις πέρας την αποστολή της ίασης του Ντι Μαρία, σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας "El Pais".
Επειτα από αίτημα του Μουρίνιο, που έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Αργεντινός εξτρέμ επισκέπτεται τον Εδουάρδο Μπράγκα, μέλος του ιατρικού τιμ της Πόρτο, που σύμφωνα με τους "δράκους" είναι νοσοκόμος και όχι φυσιοθεραπευτής.
Ο Μπράγκα, τον οποίο εμπιστεύονται όλοι οι πελάτες του ατζέντη Ζορζ Μέντες, είναι γνωστός στην Πορτογαλία ως τα "χρυσά χέρια" και χρησιμοποιεί βελονισμό και βότανα για να κουράρει όσους ζητήσουν τη βοήθειά του.
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: