Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συνέρχεται…!!

Συνέρχεται…
Η αναστολή της 23ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκας φαίνεται πως λειτούργησε θετικά στον ΠΑΟΚ. Οι αρκετοί τραυματίες που έχει ο «Δικέφαλος του Βορρά» δείχνουν να συνέρχονται και ίσως προλάβουν να είναι στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, όχι ως βασικοί αλλά ως εναλλακτικές λύσει που έρχονται από τον πάγκο.

Πάμε να τα πάρουμε με την σειρά τα πράγματα… Εκείνος που είναι σε καλύτερη μοίρα είναι ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, αν και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ανέβασε στροφές κι αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Είναι απίθανο να αγωνιστεί βασικός στο ντέρμπι με τους «πράσινους» έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποια τυχόν υποτροπή αλλά σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του οποίου η αποθεραπεία του πάει από το καλό στο καλύτερο είναι ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ακολούθησε ένα μέρος της κανονικής προπόνησης και ο ίδιος νιώθει πολύ καλύτερα αλλά ο Μπόλονι θέλει να είναι 100% έτοιμος πριν τον ξεκινήσει σε ματς βασικό.

Οι Γιώργος Κατσικά και Έτο είναι εκείνοι που έχουν μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τους άλλους και αναμένεται να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση μετά τα μέσα του Μαρτίου.

Πάντως, με όλες αυτές τις επιστροφές θα λυθούν και τα χέρια του Λάζλο Μπόλονι και θα έχει περισσότερες επιλογές και η ομάδα θα είναι περισσότερο αποτελεσματική στην επίθεση, η οποία στα τελευταία τρία ματς δεν έχει σκοράρει. Οι επιθετικογενείς Ίβιτς και Έτο αλλά και η επιστροφή του Φωτάκη από την τιμωρία του θα προσφέρει πάρα πολλά στην επίθεση των «ασπρόμαυρων».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: