Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

«Ακριβαίνουν» τον Μιραλάς!!

«Ακριβαίνουν» τον Μιραλάς
Οι μνηστήρες για τον Κέβιν Μιραλάς πληθαίνουν και ο Βέλγος με τις εμφανίσεις του κάνει τα 8 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα στο συμβόλαιό του να μοιάζουν… προσιτή τιμή για τους ενδιαφερόμενους. Η διοίκηση του Ολυμπιακού, προκειμένου να επωφεληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από ενδεχόμενη παραχώρηση του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι ή αργότερα, προτίθεται μέσα στην άνοιξη να συζητήσει την αύξηση της ρήτρας του σε ποσό άνω των 8 εκατ. ευρώ που είναι τώρα. Οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν πως αν ο Μιραλάς συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, μπορεί να φέρει στα ταμεία οκταψήφια πρόταση (δηλαδή άνω των 10.000.000 ευρώ).

Περιμένοντας τους διεθνείς

Την Παρασκευή θα τεθούν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε οι διεθνείς που αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό Ελλάδας-Βελγίου (τόσο οι γηγενείς, όσο και ο Μιραλάς). Κι αυτό γιατί δεν προλαβαίνουν την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης και απλώς ίσως κάποιοι εξ αυτών πάνε το απόγευμα στου Ρέντη για αποθεραπεία. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο ακόμη και να βάλουν τσάρτερ για να φέρει τους διεθνείς στην Αθήνα αμέσως μετά το χθεσινό ματς, αλλά τελικά έκαναν πίσω για δύο λόγους: αφενός να μην θεωρηθεί πως έρχονται σε κόντρα με την ΕΠΟ και αφετέρου για να μην προκαλέσουν σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς.

Δύσκολα ο Μαρκάνο

Πιθανότατα εκτός μάχης για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο θα είναι ο Ιβάν Μαρκάνο. Ο Ισπανός έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί. Σίγουρα εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Τζεμπούρ και ο τραυματίας Κάρολ.

Εγκώμια Ροσέλ

«Έχετε ωραία ομάδα φέτος, παίζετε καλά στην Ευρώπη. Ο Ερνέστο κάνει καλή δουλειά», φέρεται να είπε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, στον Θόδωρο Γιαννίκο, ο οποίος ανήκει πλέον στο ενδεκαμελές ΔΣ της ομοσπονδίας ευρωπαϊκών συλλόγων.

«Βλέπει» παίκτες

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παρακολούθησε χθες στο Βελιγράδι την αναμέτρηση των Ελπίδων της Σερβίας με την αντίστοιχη ομάδα της Βοσνίας. Παράλληλα, φέρεται να εξετάζει τον Νταβίντ Αμπραάμ, τον 25χρονο Αργεντινό αμυντικό Νταβίντ Αμπραάμ, που αγωνίζεται στη Βασιλεία και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Στη λίστα λέγεται πως βρίσκεται και ο 22χρονος αλβανικής καταγωγής Ελβετός Αντριάν Νίκτσι της Ζυρίχης, που αγωνίζεται ως εξτρέμ. Οι «ερυθρόλευκοι» φημολογείται πως εξετάζουν με ενδιαφέρον και τον 23χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Ούγκο Βιέιρα, που μένει ελεύθερος από τη Ζιλ Βισέντε και απασχολεί και τον Παναθηναϊκό.

Τίποτα για «Τόρο»

Γερμανικό δημοσίευμα ανέφερε (σε χιουμοριστικό δημοσίευμα) πως η Βόλφσμπουργκ ετοιμάζει πρόταση για τον Βασίλη Τοροσίδη. Πάντως επί της παρούσης δεν υπάρχει κάτι για τον διεθνή μπακ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: