Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ρωτήστε τον Μπόλονι γιατί έφυγε ο Ζαγοράκης!!

Πέρασε στα ψιλά αυτό που είπε ο Μπόλονι, σχετικά με την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη. Ότι δηλαδή οι οπαδοί τον έδιωξαν και δεν ήταν ομαλή η αποχώρηση του από τη θέση του προέδρου. Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης.
Ρωτήστε τον Μπόλονι γιατί έφυγε ο Ζαγοράκης
Σε αυτό το σημείο, θα ήταν απόλυτα χρήσιμο να γνωρίζουμε αν η εκτίμηση του Μπόλονι απορρέει από την προσωπική του επαφή με το περιβάλλον του ΠΑΟΚ ή έτσι του είπαν οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν και αυτό μετέφερε σε συνέντευξή του στον ρουμανικό Τύπο.
Ο κόσμος λοιπόν είναι αυτός που έδιωξε τον Ζαγοράκη κι δεν ήταν ο ίδιος που αντιλήφθηκε ότι ο κύκλος του έχει κλείσει και θα πρέπει να αποσυρθεί. Οι οπαδοί που τον πίεσαν, που τον υποχρέωσαν να αποχωρήσει, μέσα από ανακοινώσεις και αποδοκιμασίες, δήλωσαν την αντίθεσή τους. Ο Ζαγοράκης δεν μπορούσε να τους… ελέγξει στο βαθμό που συνέβαινε στο ξεκίνημα της θητείας του, δημιουργήθηκαν σημαντικά ρήγματα και επήλθε το τέλος μιας σχέσης που τον διατηρούσε στον ΠΑΟΚ. Και ίσως να τον συγκράτησε όσες φορές είπε ότι θα αποχωρήσει και τελικά παρέμεινε στη θέση του.
Στην ουσία δεν αποκλείεται να είναι κάπως έτσι τα πράγματα, κάτι το οποίο θα μάθουμε, μία από τις επόμενες μέρες, έστω και πολύ αργότερα, από τον ίδιο τον Ζαγοράκη. Δεν μπορεί,,, Μια μέρα θα μιλήσει. Ίσως όταν αντιληφθεί ότι όσα έχει να καταθέσει δεν θα προκαλέσουν ζημιά στον ΠΑΟΚ.
Βέβαια, σε αυτό το σημείο, το ερώτημα που τίθεται είναι απλούστατο:
Άραγε βοηθά κρατώντας το στόμα του κλειστό, αυτή την περίοδο; Ή μήπως το λάθος που κάνει είναι μεγάλο και επιβαρύνει την ομάδα του επειδή δεν καταδεικνύει τους υπεύθυνους για σημαντικά λάθη ή χειρισμούς που ζημίωσαν τον ΠΑΟΚ;
Ας τον αφήσουμε στην άκρη…
Θα θεωρήσω ότι ο Μπόλονι, άνθρωπος που δεν έχει δεθεί όσο οι προκάτοχοί του με την ομάδα, αλλά, διατηρεί σε απόλυτα επαγγελματικά επίπεδα τη σχέση του με την οικογένεια του ΠΑΟΚ, άκουσε από κάποιους ότι οι ανόητοι, που μπαίνουν κάθε τρεις και λίγο στο γήπεδο και στήνουν επεισόδια, ανάγκασαν τον πρόεδρο Ζαγοράκη να γίνει πρώην. Σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε επίσης τον αυστηρό έλεγχο στον οποίο άρχισε να υποβάλλεται από τη στιγμή που βρήκε απέναντί του έναν σωρό από τους οργανωμένους οπαδούς, όσο η ομάδα έμενε εκτός τίτλων και πέρα από μερικές ευχάριστες ευρωπαϊκές βραδιές, δεν προέκυψε τίποτε καλύτερο.
Επίσης, επειδή κανείς δεν τρώει κουτόχορτο, κανείς δεν πέρασε στο… ντούκου ότι η πολιτική της εξυγίανσης ήταν μια φούσκα που δεν απέδωσε, αλλά, αντιθέτως φόρτωσε (ή διατήρησε) τον ΠΑΟΚ με χρέη.
Και αναρωτιέται κανείς όταν συζητά αποκλειστικά με οικονομικούς όρους, αν έγινε έστω και ένα ουσιαστικό βήμα εμπρός, από τις μέρες που στον ΠΑΟΚ έκανε κουμάντο ο Γούμενος;
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: