Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Κόντρα στο σύστημα…!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Κόντρα στο σύστημα…
Ο κόσμος τις περισσότερες φορές αυτό με το οποίο ασχολείται είναι η μπάλα, το χορτάρι, το πλεκτό. Αν η ομάδα κερδίζει, προβλήματα άλλου είδους είτε κουκουλώνονται είτε μένουν στο περιθώριο.
Την δεδομένη χρονική στιγμή οι περισσότερες ομάδες στην Λίγκα ασχολούνται με δύο… πρωταθλήματα. Το ένα είναι το… κλασικό που περιλαμβάνει το πρωτάθλημα αυτό καθαυτό και για τον ΑΡΗ έχει στο… μενού το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το άλλο είναι αυτό της αδειοδότησης.
Σε όλες σχεδόν τις ΠΑΕ αυτή την χρονική περίοδο υπάρχει… οργασμός ώστε να εκπληρωθούν όλες οι απαραίτητες από τους κανονισμούς υποχρεώσεις. Στα μη οικονομικά κριτήρια φυσικά ο ΑΡΗΣ δεν έχει κάποιο θέμα, αφού και η εμπειρία των στελεχών του σε τέτοια ζητήματα του επέτρεψε έγκαιρα να καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά χωρίς πρόβλημα.
Δεν αποτελεί μυστικό ότι αυτό το οποίο πλέον θέλει να ρυθμίσει η διοίκηση της ΠΑΕ είναι τα οφειλόμενα, όπως βέβαια κάτι ανάλογο θέλουν να πετύχουν το 80% των ομάδων της Λίγκας. Υπάρχει περίπου ένας μήνας για όλες τις ομάδες για να κλείσουν τα θέματά τους και να καταθέσουν πλήρεις τους φακέλους τους.
Σε αυτό το πρωτάθλημα η κάθε διοίκηση… παίζει μόνη της, αλλά ειδικά στον ΑΡΗ πρέπει άπαντες να καταλάβουν ότι έχοντας από πίσω τον κόσμο και την  στήριξή του μπορεί πολύ πιο εύκολα να αποφευχθούν σκόπελοι και… ύφαλοι!
Στο αγωνιστικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μονόδρομος. Με νίκη ο ΑΡΗΣ διατηρεί τις ελπίδες του και πιστεύω ότι αν ο Ατρόμητος κερδίσει την Δόξα, περισσότερες πιθανότητες θα έχει να πιάσει την ΑΕΚ παρά την ομάδα του Περιστερίου. Αν η Δόξα στο εξ αναβολής κόψει βαθμούς από τον Ατρόμητο, όλα είναι ανοικτά.
Ο ΑΡΗΣ αυτή την στιγμή είναι ανώτερος από την ΑΕΚ που έχει όμως παίκτες όπως ο Λυμπερόπουλος και ο Λεονάρντο που μπορούν να κάνουν την ζημιά και χρειάζονται προσοχή. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου και το 3-0 είναι το πιο πλασματικό σκορ σε παιχνίδι πρωταθλήματος φέτος και είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη οι παίκτες του ΑΡΗ να πάρουν την ρεβάνς.
Υ.Γ. 1 Πραγματικά θέλω να αγιάσω και δεν μπορώ. Παίρνουν το θαλασσοδάνειο με εγγυητή το κράτος οι… επαναστάτες και έχουν και θράσος να βγαίνουν  να λένε ότι βάλαμε εγγύηση τα τηλεοπτικά και το δάνειο αποπληρώνεται. Έδωσαν τηλεοπτικά 440.000 ευρώ για δάνειο 2.200.000 και αυτός που το πήρε βγαίνει και λέει «δεν ξέρω αν αποπληρώνεται διάβασα όμως ότι υπάρχει υπόλοιπο 400.000».
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ; Εγώ πάντως αν το πλήρωνα ο ίδιος θα έβγαινα και θα ξευτίλιζα όποιον έκανε λόγο για θαλασσοδάνειο. Γιατί δεν φτάνει που το ΠΗΡΕ όπως το ΠΗΡΕ, αλλά θα είναι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ αν το πληρώνει το ΚΡΑΤΟΣ. Είδατε κανέναν να βγαίνει; Και προσέξτε το θέμα πρωτοβγήκε από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ… Για αυτό όμως βγαίνουν εντέχνως προς τα έξω οι ανυπόστατες βλακείες και τα μυθεύματα για το 44. Για να υπάρχει με το νου τους… ισορροπία στην ζυγαριά. Για αυτό όμως ο ΑΡΗΣ θα είναι μονίμως ΚΟΝΤΡΑ στο σύστημα και θα τους ενοχλεί όσο κι αν τον πολεμάνε με διάφορους τρόπους και μεθόδους.
Και την ίδια στιγμή υπάρχουν… αρειανοί που δεν θέλουν ταμειακή διευκόλυνση από τον Πρόεδρο που οι ίδιοι εξέλεξαν. Κι αυτό το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό…
Υ.Γ.2 Ο Τάσος Κάκος δεν έκανε για το ντέρμπι της Τούμπας, αλλά κάνει για το Βικελίδης σύμφωνα με την ΚΕΔ. Μάλιστα…

πηγή:  gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: