Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ψάχνονται και για ενισχύσεις...!!

Παράλληλα με την τακτοποίηση των οικονομικών, την ετοιμασία για την αδειοδότηση και την παρουσίαση της σημερινής κατάσταση στον κόσμο στη ΓΣ της Δευτέρας, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει έρευνα και για την ενίσχυση της ομάδας.
Ψάχνονται και για ενισχύσεις...
Προτεραιότητα για το Ζήση Βρύζα και τους συνεργάτες του αποτελεί η συνέχιση της οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας αφού αυτό επιβάλλεται πλέον άμεσα και από την ΟΥΕΦΑ  μέσω της διαδικασίας του Financial Fair Play.

Παράλληλα όμως αναζητούνται και νέοι πόροι για έσοδα, συνεχίζεται η διαδικασία της ετοιμασίας του φακέλου για την αδειοδότηση της ομάδας και τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η σημερινή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, όμως δίπλα σε όλα αυτά δεν παραμελείται και το αγωνιστικό τμήμα...

Σύμφωνα με τα "ΣΠΟΡ του Βορρά" οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν ρίξει δίκτυα τόσο στην ευρωπαϊκή αγορά όσο και σε φθηνές αγορές της Λατινικής Αμερικής προκειμένου να βρεθούν οικονομικές λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει κυρίως παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν και έτσι δε χρειάζεται να καταβληθεί κάποιο αντίτιμο σε κάποια ομάδα που θα ανέβαζε ψηλότερο το κόστος της μεταγραφής.

Χρόνος υπάρχει αρκετός μπροστά, όμως επειδή οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να είναι έτοιμοι όταν έρθει η ώρα, έχουν αρχίσει το «χτένισμα» της ποδοσφαιρικής αγοράς...
Πηγή: Paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: