Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Aναποφάσιστος ο Μασάδο!!

Αμφιταλαντεύεται ο Πορτογάλος για το σχήμα που θα παρατάξει με την ΑΕΚ. Δυο συστήματα επεξεργάζεται ο 56χρονος τεχνικός εν όψει ΑΕΚ. Το 4-4-2 σε ρόμβο κια το 4-2-3-1.
Aναποφάσιστος ο Μασάδο
Δυο 24ωρα πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ο Μανουέλ Μασάδο φαίνεται ότι δεν έχει ακόμη κατασταλλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ. Κυρίως δεν έχει καταλήξει στη διάταξη που θα χρησιμοποιήσει αφού εδώ και δέκα μέρες με αφορμή και την ματαίωση της 23ης αγωνιστικής, δουλέυει πάνω σε δυο συστήματα.
Το 4-4-2 με ρόμβο και το 4-2-3-1. Αμφότερα έχουν από 50% πιθανότητες να εφαρμοστούν αλλά να διαφοροποιηθούν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ από την επιλογή του συστήματος θα εξαρτηθεί και ποια πρόσωπα θα το υποστηρίξουν. Αυτό στο οποίο φαίνεται να καταλήγει ο Μασάδο είναι στην... επιστροφή του Νέτο στο δεξί άκρο της άμυνας αφού ο Καζναφέρης σε όλες τις δοκιμές χρησιμοποιείται πιο μπροστά.
Τις τελικές του αποφάσεις ο 56χρονος τεχνικός θα τις πάρει την Παρασκευή που επιστρέφουν στις προπονήσεις και οι δυο διεθνείς Φατί και Γιαννιώτας.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: