Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Στο μικροσκόπιο η «μεγάλη» νίκη!!

Στο μικροσκόπιο η «μεγάλη» νίκη
Δεν έχει πειστεί η FIFA πως η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Μπαχρέιν και Ινδονησίας αντικατοπτρίζεται στο ευρύ 10-0 που αποτέλεσε το τελικό σκορ στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Άλλωστε, όπως και να το κάνεις, μόνο και μόνο το γεγονός πως το Μπαχρέιν χρειαζόταν νίκη με τουλάχιστον εννέα γκολ προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης, είναι να σε βάζει σε υποψίες.

Για την ακρίβεια, το Μπαχρέιν είχε φτάσει πολύ κοντά στο στόχο του, αφού την ίδια ώρα το Κατάρ βρισκόταν πίσω στο σκορ στο δικό του ματς και έχανε την πρόκριση στη διαφορά τερμάτων. Τελικά, επτά λεπτά πριν τη λήξη το Κατάρ ισοφάρισε και άφησε τους παίκτες του Μπαχρέιν να συνεχίσουν να σκοράρουν.

Μάλιστα, εκτός από την πίκρα του αποκλεισμού, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τη FIFA, η οποία με μια σύντομη ανακοίνωση γνωστοποίησε την πρόθεσή της να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε αυτό το εντυπωσιακό σκορ.

Η Ινδονησία, βέβαια, δεν αποτελεί και κανένα μεγαθήριο αφού είχε πέντε ήττες στα προηγούμενα ισάριθμα ματς, αλλά τουλάχιστον είχε πέσει με αξιοπρέπεια καθώς δέχτηκε συνολικά 16 γκολ και πέτυχε μόλις 3. Στο παιχνίδι με το Μπαχρέιν, καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως από το δεύτερο -μόλις- λεπτό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, ενώ οι αμυντικοί της υπέπεσαν σε δύο πέναλτι…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: